- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
sana altın taç gardaşım
Aşirete erkek doğurcaz herhal koca ya gitmicezherkese ümit veriyorsunfallen sare
memleketin geldiği son durum;mercedesim var, 5s im var,evim var ; ama fakirim
afiyet olsun.
Canimsin..... sana anne diyebilirmiyim.....senin profildeki herifin yeter
ben kendime göre özel okul buldum o zaman ,oğlumunkinde para toplanmıyor ,çikolata çiçek dışında da hediye kabul edilmiyor
fillisi de var ki
şaka maka kız arıyorsanız arkadaşım var oda malatyalıkız evlenemiyor bana dert oldu
hiç güven almamıştım zatengelin bulduk
gitme kuzum zaten.Öf ya sizin yüzünüzden siyaset topiğine gidip gerilemiyorum ya
Allah gönlğne göre hayırlısını versin.hepsininde artısı eksisi varbana kalsa evlenmem de. ailem sıkıştıyor çok
Kız benimde kaynım var bekar bizde malatyalıyızşaka maka kız arıyorsanız arkadaşım var oda malatyalıkız evlenemiyor bana dert oldu
kitap da kamasutra falan olacak zaarrrr14 Şubat için iç çamaşır takımı olabilir bu çekilişte konuşuldu ama alan olmamış ben dahil halbuki aklımda vardı,iç çamaşırı arti kitap gibi? Alakası maydanoz iç çamaşırı kitap :))))
tabiisiii ne demekCanimsin..... sana anne diyebilirmiyim.....
çamaşır olabiler takım olur fantezi olur
Bende var kamasutra zarkitap da kamasutra falan olacak zaarrrr
kitap da kamasutra falan olacak zaarrrr
tabiisiii ne demek
benım yaştan olmazdı ama yaş kırkofff abla varya seni havadan kapardık amcama kız arıyoruz
bu hafta aldım kuzum senın gibi kadına değil kemerbizim buralarda da altın kemer takılıyor..benim talebim olmadı ,mal mıyım neyim yaa,hiç buralara layık gelin değilim zannımcaama şimdiki aklım olsa isterdim tabiii
yaaa sevcan ben de bayılırım.geçen markafoniye bi fantazi çam. markası gelmiş,neler var görme..burda açtım dalmışım..sekreter kız gelmiş evrak uzatıyo,çaycı çay getiriyo kesin yandan görmüşlerdirAyyy camasir demeyin ama bana ya zayif noktam o benim
benim amcamda o yaştabenım yaştan olmazdı ama yaş kırkama 28 gösteriyorum hahahahahahaha
kız bizdede öyle ama erkek evlendirince geline takıyorlarbizim buralarda da altın kemer takılıyor..benim talebim olmadı ,mal mıyım neyim yaa,hiç buralara layık gelin değilim zannımcaama şimdiki aklım olsa isterdim tabiii
ben 35 ten sonra bi cilvelendim sanki,eskiden pek bi odundumAllah canını almasın,ortamı bulunca içindeki cilveli kadın nasılda ortaya çıkıyo
benımde çok zaafım varyaaaa bayılıyorummmmyaaa sevcan ben de bayılırım.geçen markafoniye bi fantazi çam. markası gelmiş,neler var görme..burda açtım dalmışım..sekreter kız gelmiş evrak uzatıyo,çaycı çay getiriyo kesin yandan görmüşlerdir