- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
bence ben zenginim
benım geyiklide yazlığım var
zenginlikten geberiyorum paçalarımdan akıyor
babalar cimri oluyorbabamkileri saysam olurmu
olur olur sayyy kaç baş öküzü varbabamkileri saysam olurmu
yarasın kız seni bizim ailenin yakışıklılarından birine alayım altın kemer takarlar sanafarkettik o tabaktan
ben ameliyat olucumsakin ol tamam mı. derin derin nefes al. elbet birgün bir yerde hiç beklemediğin bir anda
babalar cimri oluyorasmu saymayalım onları
olur olur sayyy kaç baş öküzü var
kız kanikey seni kesecemmm 5 ay evvel nie sölemedim banayarasın kız seni bizim ailenin yakışıklılarından birine alayım altın kemer takarlar sanabelkiiiii altın don bile olabilir
vallahi ben Y yesil_zeytin_ a aldım takım ama netten aldım kargo süresi çok geçti. asmu kriz geçiriyordu yetişemedi14 Şubat için iç çamaşır takımı olabilir bu çekilişte konuşuldu ama alan olmamış ben dahil halbuki aklımda vardı,iç çamaşırı arti kitap gibi? Alakası maydanoz iç çamaşırı kitap :))))
yarasın kız seni bizim ailenin yakışıklılarından birine alayım altın kemer takarlar sanabelkiiiii altın don bile olabilir
çamaşır olabiler takım olur fantezi olur14 Şubat için iç çamaşır takımı olabilir bu çekilişte konuşuldu ama alan olmamış ben dahil halbuki aklımda vardı,iç çamaşırı arti kitap gibi? Alakası maydanoz iç çamaşırı kitap :))))
o altın kemer benim olacak, erkek doğurcam adını niyazi koyacam!yarasın kız seni bizim ailenin yakışıklılarından birine alayım altın kemer takarlar sanabelkiiiii altın don bile olabilir
offf abla varya seni havadan kapardık amcama kız arıyoruzkız kanikey seni kesecemmm 5 ay evvel nie sölemedim bana:
he he aynı nasıl benziyorsun anlatamamsenin değilmiydi kardeşinin sevgilisi bana benzeyen.
bak altın don bile fethettin beni
ben alacaktım. ama14 Şubat için iç çamaşır takımı olabilir bu çekilişte konuşuldu ama alan olmamış ben dahil halbuki aklımda vardı,iç çamaşırı arti kitap gibi? Alakası maydanoz iç çamaşırı kitap :))))
ay bekız kanikey seni kesecemmm 5 ay evvel nie sölemedim bana:
offf abla varya seni havadan kapardık amcama kız arıyoruz
sana altın taç gardaşımo altın kemer benim olacak, erkek doğurcam adını niyazi koyacam!