- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
bugün aldın mı bariYok gelmedi. Şunun şurasında yarına ne kaldı
güle güle kullan ev botunda renk uyumu bozulmuş sadece, olsun yinede eltiyizBenimki geldi ekledim resimleriCuteMom almış bana çok sevindim :)))
güle güle kullan ev botunda renk uyumu bozulmuş sadece, olsun yinede eltiyiz
aşkolsun, paketin ne önemi var? önemli olan önemseyip bişiler yapmış olman, ben çok memnun kaldım, bide diğer hediye demişsin sanırım bebek için, aslında gerek yoktu ama yinede düşünmen yeter. yollamak istersen veririm adresi ama bence zahmet etme istersen, ay ne diyeceğemi bilemedim geri çevirmek için değil yani sana zahmet olmasın diye diyorumCanim bu bana ekstra oldu, sana aldığımın aynisindan kendime de almıştım, cidden çocuk gibi sevindim özenle de paketlemiş her birini bak ben o kadar özenmemişim bunu anladım öküzlük etmişim
ay gelsede eklese, kırılmıitır diye çok korkuyorum ya sağ salim gitse bari
aşkolsun, paketin ne önemi var? önemli olan önemseyip bişiler yapmış olman, ben çok memnun kaldım, bide diğer hediye demişsin sanırım bebek için, aslında gerek yoktu ama yinede düşünmen yeter. yollamak istersen veririm adresi ama bence zahmet etme istersen, ay ne diyeceğemi bilemedim geri çevirmek için değil yani sana zahmet olmasın diye diyorum
tamam canım yazıyorum, ben bakmadan da üzülüyorum sıkıntı değil :) çok sağol tekrarCanim aldım zaten yollıcaktım onu da ama arkadaşlar ola ki bebek düşer birsey olur bakar üzülür falan dediler kas yapalım derken göz çikarmayayım dedim,yoksa hazır yani zahmetlik durumu yok,zahmeti PTT kargo :)))
Çarşı uzak kalıyo bana eşim de görev de oluyo bilirsin polisleri sende içindesin, ev adresini yaz bana özelden silerim sonra hemen,sıkıntı olmaz :)
Bende fallenden tam not aldım
hahahahahaha kız dedimya benım aerkam yok die çok zayıfım ben annem ,Bende fallenden tam not aldımblue de gönderdim Fallenden sende gönder bakam dedim ama takmadı
Adam olacak kiz cicilerin cok guzel... iyi gunlerde kullan...
hahahahahaha kız dedimya benım aerkam yok die çok zayıfım ben annem ,
valla helal olsunnn çok güael bir organizasyon olduÇok teşekkür ederim çocuk gibi sevindim valla Allahta onu güldürsün
valla helal olsunnn çok güael bir organizasyon oldu
ufak bir iki aksaklık dışında
emeği geçen ehrkese teeşkkürler.
özlem kanaviçen çok güzel....haberim vardı elleriyle işledi sana o tempoda.
valla ben çok keyif aldımmm bu işten.Evet çokta güzel yapmış, emek vermiş ki zamanı yok fazla,az çok biliyorum Ege'nin ödevleri kendi işi gücü ev falan zor yani, o da eksik kalsın dememiş bu anlamda en değerli hediye bana geldi
valla ben çok keyif aldımmm bu işten.
ne güzel bir organizasyon oldu.