Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
güle güle kullan ev botunda renk uyumu bozulmuş sadece, olsun yinede eltiyiz

Canim bu bana ekstra oldu, sana aldığımın aynisindan kendime de almıştım, cidden çocuk gibi sevindim özenle de paketlemiş her birini bak ben o kadar özenmemişim bunu anladım öküzlük etmişim

Canim bu bana ekstra oldu, sana aldığımın aynisindan kendime de almıştım, cidden çocuk gibi sevindim özenle de paketlemiş her birini bak ben o kadar özenmemişim bunu anladım öküzlük etmişim
aşkolsun, paketin ne önemi var? önemli olan önemseyip bişiler yapmış olman, ben çok memnun kaldım, bide diğer hediye demişsin sanırım bebek için, aslında gerek yoktu ama yinede düşünmen yeter. yollamak istersen veririm adresi ama bence zahmet etme istersen, ay ne diyeceğemi bilemedim geri çevirmek için değil yani sana zahmet olmasın diye diyorum

Canim aldım zaten yollıcaktım onu da ama arkadaşlar ola ki bebek düşer birsey olur bakar üzülür falan dediler kas yapalım derken göz çikarmayayım dedim,yoksa hazır yani zahmetlik durumu yok,zahmeti PTT kargo :)))

Çarşı uzak kalıyo bana eşim de görev de oluyo bilirsin polisleri sende içindesin, ev adresini yaz bana özelden silerim sonra hemen,sıkıntı olmaz :)

tamam canım yazıyorum, ben bakmadan da üzülüyorum sıkıntı değil :) çok sağol tekrar

Ya ben bütün evi temizledim sporumu yapacağım birazdan siz sayfalarca yazışın ben gelip okurum
Rejimdeyim zaten bayılmazsam tabi bu kadar tempoya

Çok teşekkür ederim çocuk gibi sevindim valla Allahta onu güldürsün
valla helal olsunnn çok güael bir organizasyon oldu
ufak bir iki aksaklık dışında
emeği geçen ehrkese teeşkkürler.

özlem kanaviçen çok güzel....haberim vardı elleriyle işledi sana o tempoda.

valla helal olsunnn çok güael bir organizasyon oldu
ufak bir iki aksaklık dışında
emeği geçen ehrkese teeşkkürler.

özlem kanaviçen çok güzel....haberim vardı elleriyle işledi sana o tempoda.

Evet çokta güzel yapmış, emek vermiş ki zamanı yok fazla,az çok biliyorum Ege'nin ödevleri kendi işi gücü ev falan zor yani, o da eksik kalsın dememiş bu anlamda en değerli hediye bana geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…