- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
Öf ya sizin yüzünüzden siyaset topiğine gidip gerilemiyorum ya
ben uzun zaman önce bıraktım siyaset topiğini..kalp çarpıntımı tavan yaptırdılar..yoksa bugün gidip günlerini kutlardım gençlerin.."günah işleme özgürlüğü "günüÖf ya sizin yüzünüzden siyaset topiğine gidip gerilemiyorum ya
benim ki de inşallahhhAyyyy bu gun simdi asmun ve adamolacak kizin hedaaaayelerimi ulasacak... ben bile heycanlandimmmm.....
Yok yok... en once seninki gelecek bence....benim ki de inşallahhh
yoksa gelmiyor mu ,bu da mı gol değil
beni aramadılar valla gittim eblek gibi bana kargo var dedim, kimden dedi bilmiyorum dedim, nerden dedi bilmiyorum dedimyok hiç kusuru olur mu sarecim,ne aldıysan başım üstüne :):)
deeeee sen aldıysan tabii
asmu gelen giden var mı sana? benden yana haber yok..arıyorlar eminsiniz değil mi?gelip giderse dağıtırım o ptt kargoyu
Simdi almayan.
Kahve
Blue
Asmun
Adamolacakkiz
Bu kadar dimi....
Hepsine kimin aldigini biliyorum...
hediyelerin güzel olduğuna şüphem yokYok yok... en once seninki gelecek bence....
Ve ben inaniyorum ki senin hediyelerin cok guzel....
sarecim işte ben nasıl salaklık ettiysem eve yakın şubeyi vermişim.sanki cts gelecekmiş gibi..işyerimden orası uzak.öğlen gitmem lazım.gelsin de öyle gideyim dedim.beni aramadılar valla gittim eblek gibi bana kargo var dedim, kimden dedi bilmiyorum dedim, nerden dedi bilmiyorum dedim
sonra ismime göre son 1 haftayı taradı, saat 3 buçukta burda olcak gel al dedi
yok hiç kusuru olur mu sarecim,ne aldıysan başım üstüne :):)
deeeee sen aldıysan tabii
asmu gelen giden var mı sana? benden yana haber yok..arıyorlar eminsiniz değil mi?gelip giderse dağıtırım o ptt kargoyu
Ben değilim katilide bugün girmedi foruma
Ben değilim katilide bugün girmedi foruma
benim kargo şubeye ulaşmış
bence ayağınıza beklemeyin şube teslim yazmışım
asmu senun kargo eve mi teslim işemiay ilgilenmiyorum artık. cool takılacağım
asmu senun kargo eve mi teslim işemi
sizin oraya kargo geliyormu çiçeğim