- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
Ne arabeske bağlıyorsun kız biz varız. Yaz derdin oldu mueski hardiske baktım.. lise resimlerim.. üniversite resimlerim.. arkadaşlarım dostlarım..
ağlamaklı oldum resmen.. ne kadar gençmişim. ne kadar dolu dolu yaşamışım hayatı, nekadar hayat doluymuşum...
dostum kardeşim dediğim kimse yok şuan hayatımda..
2 sene önce kardeşten öteye dediğim arkadaşımla konuşmamaya başladım. oysa 10 yıllık dostumdu kardeşimdi..çocukluğum genşliğimde.. lise üniversite..ilk iş hayatım.. hep o vardı..
nerede hata yaptık bilemiyorum..
ona göndersem oda hüzünlenirmi acaba.. gözleri dolar mı.. özler mi oda beni..
şarkıda gelişi güzel dinliyoruz ya hani.. şimdi bana kaybolan yıllarımı verseneler..
anladım pek güzelmiş :)boncuklu şey onu kurutmak için, kuruyunca üzerinde dursun diye
Ne arabeske bağlıyorsun kız biz varız. Yaz derdin oldu mu
Darisi basina tatlim..
Seninki kim acaba.Benim kurbanım yollamadı sanırım daha beni mi beklıyor ne
Canim kesene bereket hepsi çok çok güzel çok teşekkür ederimptt kargoya da helal olsun dün pazartesi gönderdim bugün gelmiş
Güle güle kullan hepsiniCanim kesene bereket hepsi çok çok güzel çok teşekkür ederim
Sevdim tabikii:) tekrar çok teşekkür ederim canım )Güle güle kullan hepsiniSevdiysen ne mutlu
ahh ahh bı ulassa hedıyeler de rahata kavussa herkesSeninki kim acaba.
Hahahah zilli ne yaaGünaydınnn
benım donum güzel olmadı , kendim almadım abımın esınden rıca ettim kıymış paraya ancak tanga bile değildantel gayet seksi ama zilli gülesim geldi onu hemen bugun yarın değiştirmem lazım
dona dönüyoruz yani
Teşekkür ederim , elimden geldiğindeKedidirKedii hediyelerini bende cok begendım
uyku bandı ve çamaşır harika bir fikir olmuş. kesene bereket ,tatlibikiz güle güle kullansın üzerinde paralansın
CANIM benım bende sen gibiyim kimsem kalmadı etrafımdaeski hardiske baktım.. lise resimlerim.. üniversite resimlerim.. arkadaşlarım dostlarım..
ağlamaklı oldum resmen.. ne kadar gençmişim. ne kadar dolu dolu yaşamışım hayatı, nekadar hayat doluymuşum...
dostum kardeşim dediğim kimse yok şuan hayatımda..
2 sene önce kardeşten öteye dediğim arkadaşımla konuşmamaya başladım. oysa 10 yıllık dostumdu kardeşimdi..çocukluğum genşliğimde.. lise üniversite..ilk iş hayatım.. hep o vardı..
nerede hata yaptık bilemiyorum..
ona göndersem oda hüzünlenirmi acaba.. gözleri dolar mı.. özler mi oda beni..
şarkıda gelişi güzel dinliyoruz ya hani.. şimdi bana kaybolan yıllarımı verseneler..
canım benım ya olsun önemli olan samimiyethadi bakalım hayırlı uğrlu olsun bende bugün yolladım hediyemi.. sağ salim gitmesi için bayağı sardım sarmaladım.. malesef paket görselliği sıfır oldu ama.. kendim kargocuyum sağlam olması için elimden geleni yaptım :)
bende kesın bugun verıcem kargoya..
CANIM benım bende sen gibiyim kimsem kalmadı etrafımda
dertleşecek ne bir dost ne arkadaş
bende kızımla dertleşiyorum napayım