- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen çalışıyormusun okuyormusun.İyi bari
Açık öğretim lise bitirme çabası , çalışıyorum kendi işim var .sen çalışıyormusun okuyormusun.
@kaniken güle güle kullan. GelenKutusu kesene bereket. ama ben ne almış anlayamadım
sünger almış demi yanlışmı gördüm
ozaman başarılar sana hem okul hemde iş hayatındaAçık öğretim lise bitirme çabası , çalışıyorum kendi işim var .
canım blender sunger almış orjinal ama zengin ablam benim
oda aparatı sabıt tutuyor yıkayıncada kuruması için ustune koyuyorsun :)
losyonum harikaydı hepsi süperdi
profilinden mi anladınkedidirkedi cok seksi bir kız
Maksat lise bitsin üni hayalim yok Kendi işim var gücüm var çok şükür Allah izin verirse devam Teşekkür ederim herkese işinde gücünde bolllcaaa bereket çokça kuvvet versin Rabbimozaman başarılar sana hem okul hemde iş hayatında
Öyleyimdir ben sana çıtkım demiiiiiiiiiiiiii foto atmıştım çünkükedidirkedi cok seksi bir kız
kedidirkedi cok seksi bir kız
evet harika canım GelenKutusu jelinide almış mis gibi oh :)Ya o beauty blender süper bir şey. Çoook temiz tutman lazım yalnız. Çok güzel bir hediye seçmiş GelenKutusu
neyyyy sen çirkinsen ben öleyimçirkinleride güzel yapıtyormu sihirlimi bende alayım
ben sadece ellerini gördüm onlar bile çok zarif seksiydi valla eminim öyledir :)
Bende bundan kullanıyorum ama bu marka değil bu ay süresi dolacak süngerin bundan alıcam
Çok işe yarıyor daha natural ve katman gibi olmayan makyajlar yapabiliyorsunuz.
neyyyy sen çirkinsen ben öleyim
evet harika canım GelenKutusu jelinide almış mis gibi oh :)
Çok işe yarıyor bu gelenkutusu nun aldığı 50-60 tl gibi fiyatı var daha uygunu 35 tl de var ama en iyisi o videodaki . Senin kızın mı vaaaaar ben seni bekar zannediyordum.benım kız istiyor bundan almadım hayır dedim meğer çok iyi bişiymiş
yok be kuzummm ben hiç makyaj yapmam en son düğünümde fopntoren sürdüm
ahaaaaaaaaaa beni bir bekar sanan dahaÇok işe yarıyor bu gelenkutusu nun aldığı 50-60 tl gibi fiyatı var daha uygunu 35 tl de var ama en iyisi o videodaki . Senin kızın mı vaaaaar ben seni bekar zannediyordum.