Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
eski hardiske baktım.. lise resimlerim.. üniversite resimlerim.. arkadaşlarım dostlarım..
ağlamaklı oldum resmen.. ne kadar gençmişim. ne kadar dolu dolu yaşamışım hayatı, nekadar hayat doluymuşum...
dostum kardeşim dediğim kimse yok şuan hayatımda..
2 sene önce kardeşten öteye dediğim arkadaşımla konuşmamaya başladım. oysa 10 yıllık dostumdu kardeşimdi..çocukluğum genşliğimde.. lise üniversite..ilk iş hayatım.. hep o vardı..
nerede hata yaptık bilemiyorum..
ona göndersem oda hüzünlenirmi acaba.. gözleri dolar mı.. özler mi oda beni..
şarkıda gelişi güzel dinliyoruz ya hani.. şimdi bana kaybolan yıllarımı verseneler..
Ne arabeske bağlıyorsun kız biz varız. Yaz derdin oldu mu :KK66:

boncuklu şey onu kurutmak için, kuruyunca üzerinde dursun diye

IMG_7823JPG.jpg
anladım pek güzelmiş :)

Ne arabeske bağlıyorsun kız biz varız. Yaz derdin oldu mu :KK66:

iyiki evde değilim :KK70: :KK70: birazdan geçer

Günaydınnn
benım donum güzel olmadı , kendim almadım abımın esınden rıca ettim kıymış paraya ancak tanga bile değil :KK70: dantel gayet seksi ama zilli :KK70: gülesim geldi onu hemen bugun yarın değiştirmem lazım
dona dönüyoruz yani :KK70:
Hahahah zilli ne yaa :KK53::KK53:
KedidirKedii KedidirKedii hediyelerini bende cok begendım
uyku bandı ve çamaşır harika bir fikir olmuş. kesene bereket , tatlibikiz tatlibikiz güle güle kullansın üzerinde paralansın :KK70:
Teşekkür ederim , elimden geldiğinde :KK200::KK16:
günaydın kızlar
KedidirKedii KedidirKedii kesene bereket. tatlibikiz tatlibikiz güle güle kullan.

Sağ ol canım :KK54::KK16:

eski hardiske baktım.. lise resimlerim.. üniversite resimlerim.. arkadaşlarım dostlarım..
ağlamaklı oldum resmen.. ne kadar gençmişim. ne kadar dolu dolu yaşamışım hayatı, nekadar hayat doluymuşum...
dostum kardeşim dediğim kimse yok şuan hayatımda..
2 sene önce kardeşten öteye dediğim arkadaşımla konuşmamaya başladım. oysa 10 yıllık dostumdu kardeşimdi..çocukluğum genşliğimde.. lise üniversite..ilk iş hayatım.. hep o vardı..
nerede hata yaptık bilemiyorum..
ona göndersem oda hüzünlenirmi acaba.. gözleri dolar mı.. özler mi oda beni..
şarkıda gelişi güzel dinliyoruz ya hani.. şimdi bana kaybolan yıllarımı verseneler..
CANIM benım bende sen gibiyim kimsem kalmadı etrafımda
dertleşecek ne bir dost ne arkadaş :KK43:
bende kızımla dertleşiyorum napayım

hadi bakalım hayırlı uğrlu olsun bende bugün yolladım hediyemi.. sağ salim gitmesi için bayağı sardım sarmaladım.. malesef paket görselliği sıfır oldu ama.. kendim kargocuyum sağlam olması için elimden geleni yaptım :)
canım benım ya olsun önemli olan samimiyet

bende kesın bugun verıcem kargoya..

bende verdim şimdi kargoya paket yapamadım ama içi iyi oldu gibi :)

X