- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
sen çalışıyormusun okuyormusun.İyi bari
Açık öğretim lise bitirme çabası , çalışıyorum kendi işim var .sen çalışıyormusun okuyormusun.
sünger almış demi yanlışmı gördüm
ozaman başarılar sanaAçık öğretim lise bitirme çabası , çalışıyorum kendi işim var .
canım blender sunger almış orjinal amazengin ablam benim
oda aparatı sabıt tutuyor yıkayıncada kuruması için ustune koyuyorsun :)
losyonum harikaydı hepsi süperdi
profilinden mi anladınkedidirkedi cok seksi bir kız
Maksat lise bitsin üni hayalim yokozaman başarılar sanahem okul hemde iş hayatında
kedidirkedi cok seksi bir kız
kedidirkedi cok seksi bir kız
evet harika canımYa o beauty blender süper bir şey. Çoook temiz tutman lazım yalnız. Çok güzel bir hediye seçmişGelenKutusu
Bende bundan kullanıyorum ama bu marka değil bu ay süresi dolacak süngerin bundan alıcam
neyyyy sen çirkinsen ben öleyimçirkinleride güzel yapıtyormu sihirlimi bende alayım
ben sadece ellerini gördüm onlar bile çok zarif seksiydi valla eminim öyledir :)
Bende bundan kullanıyorum ama bu marka değil bu ay süresi dolacak süngerin bundan alıcam
Çok işe yarıyor daha natural ve katman gibi olmayan makyajlar yapabiliyorsunuz.
neyyyy sen çirkinsen ben öleyim
evet harika canımGelenKutusu jelinide almış mis gibi oh :)
Çok işe yarıyor bu gelenkutusu nun aldığı 50-60 tl gibi fiyatı var daha uygunu 35 tl de var ama en iyisi o videodaki . Senin kızın mı vaaaaar ben seni bekar zannediyordum.benım kız istiyor bundanalmadım hayır dedim meğer çok iyi bişiymiş
yok be kuzummm ben hiç makyaj yapmam en son düğünümde fopntoren sürdüm
ahaaaaaaaaaa beni bir bekar sanan dahaÇok işe yarıyor bu gelenkutusu nun aldığı 50-60 tl gibi fiyatı var daha uygunu 35 tl de var ama en iyisi o videodaki . Senin kızın mı vaaaaar ben seni bekar zannediyordum.