- 5 Eylül 2011
- 15.568
- 9.582
korusun yaaaa çok dua edicem....Canım gebeliği ile alakalı ufak bir sıkıntı varmış. Cumaya kadar hastanede kalacakmış. Ama iyi olacak her sey.
oooo üzüldüm şimdi .. eğer haberleşiyorsanız lütfen selamlarımı ilett..Canım gebeliği ile alakalı ufak bir sıkıntı varmış. Cumaya kadar hastanede kalacakmış. Ama iyi olacak her sey.
hadiii hayırlısıHediye topiğimiz açıldı. Linki ilk mesaja da ekledim.
Hediyeleri gelen detaylı fotolarla katiline teşekkür ederek (Teşekkürler 2KediAnnesi şeklinde) hediyelerini yayınlayabilir kızlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cekilis-lobisinin-kiymetli-hediyeleri.883872/
15 ine kadar gönderin dendi bende bugün gönderdim kimse bana bağlı değil .ama çok erken değilmi.
çünkü alanlar ve ya almayanlar olacak ya
tabiki15 ine kadar gönderin dendi bende bugün gönderdim kimse bana bağlı değil .
evet yrn paylaşırım benKedidirKedii diğer topiğe yazmıyoruz kız sadece hediye fotosu paylasıyoruz onda.
İlk senin hediyeler paylasılacak galiba
herkes kargoya verincemi açıklıycaz
hedayeler gelincemi paylaşcaz aetık kim kime çıktı
açıklasakmı ya
ayyyy s çatlıcam yaaaKargolar gelince
ayyyy s çatlıcam yaaa
sareden haber varmı yaa
düşük durumu var yaaaKonusuyoruz canım, iyi yani. Sadece sıkılıyor tabi hastane ortamı oldugu için, biraz da endişeli.
Ben hediyelerimi tamamladım kızlar bugün yarın kargoya vermeyi düşünüyorum erken değil değil mi