- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
Sıkma kendini canım haftasonu alıp pzt yollasan da olur farketmez. :) ne sınavların vardıHe kiz yazmisin bile....
Ya 1.2 biseyim kaldi acaba bu hafta sinu alip pazartesi kargolasam gec olurmu. He.
Malum hafta sonu cok yogundum anam agladi cikamadim...
Aof sinavim var canim 11 dersSıkma kendini canım haftasonu alıp pzt yollasan da olur farketmez. :) ne sınavların vardı
Geç olmaz ya nolacak, haftasonu çıkarsın acele etme. Herkes aynı günlerde yollamıyor.Neyse baya gec olacak sanirimJoker pazartesu. Madem bende persenbe falan vereyim kargoyu. Bigun cikayim burdan gideyim.
Tamam o zaman madem pazartedi yollayim ben zaten 2 gune gider surasiSıkma kendini canım haftasonu alıp pzt yollasan da olur farketmez. :) ne sınavların vardı
Bu haftasonu son sınavlarınsa sakın çıkma pzt alır salı yollarsın.Aof sinavim var canim 11 ders
Hem cumartesi hem pazar yokum evde vur dibine dinav arasinda gezmenin....
Ama sonav neredeyse orada egitim alman daha dogru degilmi.çok saol canım :) sınav eğitim vadisinde olacak ama ben yunuseli nilüferköyde kullandım haftasonu .. sınav yerine de gidicez asıl orada kullanmam lazım zaten...
Iste sabah bi sinav ogleden sonra bi sinav... o iki arada mecbur gezicem. O zaman bakiyim madem....Bu haftasonu son sınavlarınsa sakın çıkma pzt alır salı yollarsın.
550 ne ya hangi bölüm ki? Niye öyle çok yaIste sabah bi sinav ogleden sonra bi sinav... o iki arada mecbur gezicem. O zaman bakiyim madem....
Ayyy insallah iyi not alirim... 550 tl yatirdim. Acirim ona acirim....
Gelcem tabi aşk olsunHerkes umdugunu değil buldugunu görecek canım, önemli olan özenmek, değer verdiğini hissettirmek:)
Heee gelcen mii
Borcluydum canim. 2009 dan550 ne ya hangi bölüm ki? Niye öyle çok ya
canım ya çok saol .. zaten bu hafta orada eğitim alıcam galiba :) sana haber veririm yakınların çıkmasın trafiğe :) beni gören kaçsın :)Ama sonav neredeyse orada egitim alman daha dogru degilmi.
Tarihi soyle tezaturaya geliyim...
B Birkadinvebiranne katilcim ben şuan kocaelide'yim. Bugün İstanbul'a geçeceğiz max 2 gece kalır eve döneriz.ne sınavın var kız ne Zaman yolluyorsun?
anaa benim memlketin havasını soluyup öyle mi hediye alıcan
wp kaldırdım. özel bi durumGruptan niye cıktın ay? Msj attım o da iletilmedi.
Boyutları, malzemesi ve ne zaman gönderileceği yazıyorsa netten alınabilir bence.dediğim gibi merkezi bir yerde oturmuyorum. ha diyince alamıyorum. hafta snu aldım bir kaç parça.
aklımda bir kaçtane daha var. onlarıda hafta sonu anca alabiliriminternetten mi alsam acaba. görmeden de almak istemedim. ne tavsiye edersiniz kızlar.görmeden alayımmı :)
tatlım sarenin nesi var inşalah kötü bişey değildirKuzum ayın 15i son dedik. O da haftaya salıya denk geliyor. Pazartesi yollaman gec olmaz yani. Ben de pazartesi salı falan yollamayı dusunuyorum.
tatlım sarenin nesi var inşalah kötü bişey değildir