- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
pratik yapmam lazım çok anca öğle toparlarım :)valla adam bıde bana dıyordukı senın ıcınde yetenek var yetenek
sakınmısım ona gore
bence degıldım
bende ters yollara fılan gırdıyolardı benı hatta sınavda adamlar bana gıcık oldular bence bıraktırmak ıcın
daha fazla kullandım herkezden ılk sınavda aldım
acayıp park ederım mesela
erkekler daha iyi öğretiyor galiba benimki kadın kaza olunca benden daha çok panikledi :)Geçmiş olsunkahve85 neyse ki hasar olmamış ya çok şanslısın :)) benim yıllar önce direksiyon hocam da beni çok trafiğe çıkarırdı. Ankara'da balgattan Keçiören'e, Yenimahalle'ye falan götürürdü ve sürekli bas gaza bas gaza derdi. deli bi adamdı. İyi bir şey gelmedi başıma. ama sonradan iyi bile oldu çünkü babam çok fazla müdahale ederdi. Onun eline kalsam trafiğe tırsak çıkardım. Şimdi çok rahatım şehir içinde de uzun yolda da.
bence gonder gıtsın kahve mesaj atmıssın kocamdaydı tel ne aldınbende hediyemi aldım yarın gönderirim diyordum ama erken mi daha diyorsunuz ?
Aynen kadın hoca deyince şaşırdım, kadının başetmesi zor. :)erkekler daha iyi öğretiyor galiba benimki kadın kaza olunca benden daha çok panikledi :)
yazdım canım sana özelden :)bence gonder gıtsın kahve mesaj atmıssın kocamdaydı tel ne aldın
ya bırak kadın erkek ayrımı yapmam genelde ama hakkaten sonuçta tecrübeli sürücü kursu hocası sen sakin olsana dimi. beni öyle trafiğe çıkarıyosan hertürlü şeyi göze almak zorundasın dimi...Aynen kadın hoca deyince şaşırdım, kadının başetmesi zor. :)
hadi ya maşallah ne güzel :)Benim kaynana da direksiyon öğretmeni. Allah öğrencilerine sabır versin
Aslında trafiğe çıkararak ilk cesareti göstermiş ama o panik araba kendilerine emanet olduğu içindir yani. B bazen tıkalı trafikte sollama yapacağım. Dikiz aynasından bakarken arkamdakinin kadın olduğunu gördüysem daha kolay atlıyorum. Çünkü kadınlar bir araba çıkarken devam etmeye korkuyor. Bunun gibi bir çok örnek var trafikte kadın erkek davranışlarıyla ilgili. Ben de kadın erkek ayrımından hoşlanmam ama trafikte o kadar çok kesin kadın diyorum ki.ya bırak kadın erkek ayrımı yapmam genelde ama hakkaten sonuçta tecrübeli sürücü kursu hocası sen sakin olsana dimi. beni öğle trafiğe çıkarıyosan hertürlü şeyi göze almak zorundasın dimi...
He kiz yazmisin bile....B Birkadinvebiranne katilcim ben şuan kocaelide'yim. Bugün İstanbul'a geçeceğiz max 2 gece kalır eve döneriz.ne sınavın var kız ne Zaman yolluyorsun?
çok saol canım :) sınav eğitim vadisinde olacak ama ben yunuseli nilüferköyde kullandım haftasonu .. sınav yerine de gidicez asıl orada kullanmam lazım zaten...Kahve cok gecmis olsun canim allah birdaha nasip etmesin. Egitim vadisi parkurunu mu kullaniyosun. Evime cok yakin. Kahveye beklerim.
Gerci bu hafta sonu evde yokum. Sinavlarim var.
He kiz yazmisin bile....
Ya 1.2 biseyim kaldi acaba bu hafta sinu alip pazartesi kargolasam gec olurmu. He.
Malum hafta sonu cok yogundum anam agladi cikamadim...