Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun kahve85 neyse ki hasar olmamış ya çok şanslısın :)) benim yıllar önce direksiyon hocam da beni çok trafiğe çıkarırdı. Ankara'da balgattan Keçiören'e, Yenimahalle'ye falan götürürdü ve sürekli bas gaza bas gaza derdi. deli bi adamdı. İyi bir şey gelmedi başıma. ama sonradan iyi bile oldu çünkü babam çok fazla müdahale ederdi. Onun eline kalsam trafiğe tırsak çıkardım. Şimdi çok rahatım şehir içinde de uzun yolda da.

pratik yapmam lazım çok anca öğle toparlarım :)

erkekler daha iyi öğretiyor galiba benimki kadın kaza olunca benden daha çok panikledi :)

Aynen kadın hoca deyince şaşırdım, kadının başetmesi zor. :)
ya bırak kadın erkek ayrımı yapmam genelde ama hakkaten sonuçta tecrübeli sürücü kursu hocası sen sakin olsana dimi. beni öyle trafiğe çıkarıyosan hertürlü şeyi göze almak zorundasın dimi...

Kahve cok gecmis olsun canim allah birdaha nasip etmesin. Egitim vadisi parkurunu mu kullaniyosun. Evime cok yakin. Kahveye beklerim.
Gerci bu hafta sonu evde yokum. Sinavlarim var.

Ben de güzel bir paket kağıdı bulursam bugün yollayabilirim diye düşünüyorum
Ama kısmet tabi

Yoksa Çarşambaya kalacak

Aslında trafiğe çıkararak ilk cesareti göstermiş ama o panik araba kendilerine emanet olduğu içindir yani. B bazen tıkalı trafikte sollama yapacağım. Dikiz aynasından bakarken arkamdakinin kadın olduğunu gördüysem daha kolay atlıyorum. Çünkü kadınlar bir araba çıkarken devam etmeye korkuyor. Bunun gibi bir çok örnek var trafikte kadın erkek davranışlarıyla ilgili. Ben de kadın erkek ayrımından hoşlanmam ama trafikte o kadar çok kesin kadın diyorum ki.
Sizi arabada iki kadın görünce erkekler daha çok sıkıştırır, daha az yol verir. Öyle yani devir kötü. :)

Kahve cok gecmis olsun canim allah birdaha nasip etmesin. Egitim vadisi parkurunu mu kullaniyosun. Evime cok yakin. Kahveye beklerim.
Gerci bu hafta sonu evde yokum. Sinavlarim var.
çok saol canım :) sınav eğitim vadisinde olacak ama ben yunuseli nilüferköyde kullandım haftasonu .. sınav yerine de gidicez asıl orada kullanmam lazım zaten...

He kiz yazmisin bile....
Ya 1.2 biseyim kaldi acaba bu hafta sinu alip pazartesi kargolasam gec olurmu. He.
Malum hafta sonu cok yogundum anam agladi cikamadim...

Kuzum ayın 15i son dedik. O da haftaya salıya denk geliyor. Pazartesi yollaman gec olmaz yani. Ben de pazartesi salı falan yollamayı dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…