Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar :) bende hediyemi aldım haftasonu umarım beğenir:) ben çok beğenerek aldım. bugün kargo yapıcaktım unutmuşum evde :)
ya bide hafta sonu direksiyon dersim vardı ilk defa. cumartesi 1 st sabah bomboş yolda sürdüm. pazar günü öğlen nasıl kalabalık trafiğe soktu hoca. neyime güvendi bilmiyorum. biraz gittim işıklarda dönerken ani fren yaptım arkadaki bana çarptı tabi. resmen şoka girdim. sonra 2.5 st trafikte kullandım bi sorun yoktu ama hocayı beğenmedim çok panikletiyor beni.
eve gittim ağla ağla bi hal oldum. hayatımda ilk defa arabaya sürdüm yani sen beni rahatlatsana biraz dimi. neyse böyle işte kızlar gözlerim hala şiş :)

nasıl yanı
kazamı yaptınız?
kazadan sonra surmeye devammı ettın

tatlım çok geçmiş olsun kıyamam sana yaaa
dikkat et lütfen aman deyim.
bende şöförlükte sıfırım
(((
kocam araba aldı suremedim sattık :)(
hiç heveslenmöiyorum
izmire giderken yolda verdi
otomatik zaten
180 basdım ama bacaklarım tutmuo

nasıl yanı
kazamı yaptınız?
kazadan sonra surmeye devammı ettın
kaza dediğim ben önüm bomboşken ani fren yaptım. arkamdakide afedersin .k dibindeymiş bana çarptı ama hasar yok hiç. ben sarsılmadım bile. kazadan sonra hoca devraldı. daha boş bi alana gittik. sonra 2.5 saat sürdüm aralıksız trafiğede çıktım lambalar falan baya hareketli yerlere ama iyidim ki devam ettim sürmeye..
salak kadın ya sen ne beni çıkartıyosun hemen dimi.. yada hadi oldu bişey rahatlat biraz..

ama oyle oyle yenersın korkunu bende cok koırkuyordum
hatta baya zorlandım ben
cok zorlandım
dun esımı para cekmeye goturdum baya karısık trafıgı olan bı yer
yuregım yerınden cıkacaktı
donup eve getıremedım arabayı dusun

ya ben belki kullanıcam ama düşün hayatımda ilk defa oturdum o koltuğa.. çok pratik yapmak lazım çok :)

ya ben belki kullanıcam ama düşün hayatımda ilk defa oturdum o koltuğa.. çok pratik yapmak lazım çok :)
Geçmiş olsun
En güzel öğrenme yöntemi trafikte başının sıkışmasıdır :)

Ben ilk öğrendiğim zamanlar sol baldırım ağrırdı, debriyaja basmaktan. Spor yapıp zorlanınca ağrır ya kasların öyle.
Ayrıca bıyıklarım boncuk boncuk terlerdi

Sonradan herşey otomatikleşiyor, başlarda düşünerek yaptığın her şey sistematik bir şekilde nasıl yaptığını bile hatırlamadan oluyor.

gerçekten mi ee ehliyeti nasıl aldın:) yani ben bi ehliyet alsam tabi atmıcam kendimi hemen trafiğe sokak aralarında takılıp pişicem önce ama bi alabilsem :)

kahve85 geçmiş olsun canım. hamilesin bide çok korktun mu
ya sorma ben bu kursa 2-3 aylıkken yazıldım doğurcam daha derslere başlamadık. korktum ama çok değil kadının beni rahatlatmaması sinirimi bozdu sadece. ama sonrasında 2.5 -3 saat rahat sürdüm. köy yolları köy içi merkezler dar yollar.. arkamda önümde hep araba vardı sürdüm yani..

gerçekten mi ee ehliyeti nasıl aldın:) yani ben bi ehliyet alsam tabi atmıcam kendimi hemen trafiğe sokak aralarında takılıp pişicem önce ama bi alabilsem :)
valla adam bıde bana dıyordukı senın ıcınde yetenek var yetenek
sakınmısım ona gore
bence degıldım
bende ters yollara fılan gırdıyolardı benı hatta sınavda adamlar bana gıcık oldular bence bıraktırmak ıcın
daha fazla kullandım herkezden ılk sınavda aldım
acayıp park ederım mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…