- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
11 de uyudum ben :) 6 da kalktım ohBende 1:30da yattim 4:20 de kalktım temizlik yapıyorum şimdide.nisafirim var bugun
ay su pahalı seylerden alKüçük kızıma ne alayım oyuncak karar veremiyorum
Doğum günü için
Bi yardım etsenize
6 yaş
ne o kız limoncu gibi pahalı şeylerden al falanay su pahalı seylerden al
hanı agzından ıcıyosun ısıyor bezı fılan avr
babylove mı adı ne
kötü örnek oluyor vallane o kız limoncu gibi pahalı şeylerden al falan
aşk olsun sen bize fakirmi diyon :)öbür topiği gezdımde
snaırım en zengin hedıyelesme topiği biziz vallahh
Aaaaa öğlen olmuş
Gideyim Victoria's Secret'tan kırmızı donu da alayım bari. Godiva'dan da çikolata paketimi yaptırayım.
Ordan da Midpoint'e geçip öğle yemeğimi yerim.
ben de evde olsam da misafirim gelse keşke pek özendim şu anda..Bende 1:30da yattim 4:20 de kalktım temizlik yapıyorum şimdide.nisafirim var bugun
benimki oğlan olunca şu ara favorimiz çöps kamyonu ve star wars...kız olunca bilemedimKüçük kızıma ne alayım oyuncak karar veremiyorum
Doğum günü için
Bi yardım etsenize
6 yaş
ay su pahalı seylerden al
hanı agzından ıcıyosun ısıyor bezı fılan avr
babylove mı adı ne
benimki oğlan olunca şu ara favorimiz çöps kamyonu ve star wars...kız olunca bilemedim
tüylü kulaklıkları çok seviyourm kızlarda..kendimde bile seviyorum da :):)ankara ayazında iyi gider gibi geldi.kulaklık atkı falan takım şöyle..pentide var mesela.
canım banada söylesene link at yada merak ettimöbür topiği gezdımde
snaırım en zengin hedıyelesme topiği biziz vallahh
Yaaa 4 senedir bıktım evden.:-(bir kızım var 3,5 yasında.yaşasın donum ya vs süpersin
ben de evde olsam da misafirim gelse keşke pek özendim şu anda..çocuk var mıydı?
benimki oğlan olunca şu ara favorimiz çöps kamyonu ve star wars...kız olunca bilemedim
tüylü kulaklıkları çok seviyourm kızlarda..kendimde bile seviyorum da :):)ankara ayazında iyi gider gibi geldi.kulaklık atkı falan takım şöyle..pentide var mesela.
aşk olsun bi komşuları ziraet edeyim dedim ne casusu :)Ana casus var
Ben de kızıma aldım my little pony baby pinki pieOndan varbaby alive diyosun
Tüylü kulaklık ikisinde de var.
Atkıyı dün aldım ama uzun olanlardan değil, halka gibi boynuna geçiriyorlar.
Minişlere meraklı bu aralar, onun bir oyuncağını alabilirim.
hamile kalınca bıraktın demek işini? yok ben evde yapamıyorum çalışmadan..tek isteğim şöyle 1 hafta evde durmak..hele bu soğukta..evde olayım mayışayım,arkadaşlarım gelsin oturalım..benim oğlum 5 yaşında.okula gidiyor,onu okula bırakayım,akşam karşılayayım falan..Yaaa 4 senedir bıktım evden.:-(bir kızım var 3,5 yasında.
ayyy ben de bayılıyorum onlara...yeğenim de 6 yaşında hepsinin ismini biliyor.oğluma kızdı sen hiç pony bilmiyosun diye..sonrasında 1 hafta hızlandırılmış kurs gördük evdeBen de kızıma aldım my little pony baby pinki pieeşim kalp krizş geçirdi ama olsun.kızım istiyorsa kesin alınır