Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Küçük kızıma ne alayım oyuncak karar veremiyorum
Doğum günü için
Bi yardım etsenize
6 yaş

Aaaaa öğlen olmuş
Gideyim Victoria's Secret'tan kırmızı donu da alayım bari. Godiva'dan da çikolata paketimi yaptırayım.
Ordan da Midpoint'e geçip öğle yemeğimi yerim.
yaşasın donum ya vs süpersin

Bende 1:30da yattim 4:20 de kalktım temizlik yapıyorum şimdide.nisafirim var bugun
ben de evde olsam da misafirim gelse keşke pek özendim şu anda..çocuk var mıydı?

Küçük kızıma ne alayım oyuncak karar veremiyorum
Doğum günü için
Bi yardım etsenize
6 yaş
benimki oğlan olunca şu ara favorimiz çöps kamyonu ve star wars...kız olunca bilemedim
tüylü kulaklıkları çok seviyourm kızlarda..kendimde bile seviyorum da :):)ankara ayazında iyi gider gibi geldi.kulaklık atkı falan takım şöyle..pentide var mesela.

ay su pahalı seylerden al
hanı agzından ıcıyosun ısıyor bezı fılan avr
babylove mı adı ne

Ondan var baby alive diyosun

Tüylü kulaklık ikisinde de var.
Atkıyı dün aldım ama uzun olanlardan değil, halka gibi boynuna geçiriyorlar.

Minişlere meraklı bu aralar, onun bir oyuncağını alabilirim.

Yaaa 4 senedir bıktım evden.:-(bir kızım var 3,5 yasında.

Ondan var baby alive diyosun

Tüylü kulaklık ikisinde de var.
Atkıyı dün aldım ama uzun olanlardan değil, halka gibi boynuna geçiriyorlar.

Minişlere meraklı bu aralar, onun bir oyuncağını alabilirim.
Ben de kızıma aldım my little pony baby pinki pieeşim kalp krizş geçirdi ama olsun.kızım istiyorsa kesin alınır

Yaaa 4 senedir bıktım evden.:-(bir kızım var 3,5 yasında.
hamile kalınca bıraktın demek işini? yok ben evde yapamıyorum çalışmadan..tek isteğim şöyle 1 hafta evde durmak..hele bu soğukta..evde olayım mayışayım,arkadaşlarım gelsin oturalım..benim oğlum 5 yaşında.okula gidiyor,onu okula bırakayım,akşam karşılayayım falan..

Ben de kızıma aldım my little pony baby pinki pieeşim kalp krizş geçirdi ama olsun.kızım istiyorsa kesin alınır
ayyy ben de bayılıyorum onlara...yeğenim de 6 yaşında hepsinin ismini biliyor.oğluma kızdı sen hiç pony bilmiyosun diye..sonrasında 1 hafta hızlandırılmış kurs gördük evde devamlı izledik pony..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…