Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişey daha kaafama takıldı şimdi biz bi topiğe bilgilerimizi yazdık neyiz kimiz diye de herkesde bi nick var songül ablada isim yolluyor saolsun da biz nerden bilcez bu isim kim
bana cıkan kişinin bilgilerini bilmiyorum yazmamıs da.ne yapıcam benn kaç yasında bilmemne hiçbirşey bilmiyorm hakkında en ufak bir bigim yok
hımmmm onu bende kaçırdım cnm ya varmıydı sınırlama oyle bişey sanırsam hatırlamıyorum amaçıkan kişi aklımdaki hediyeye tam oturdu hihoyyyt
umarım beğenir opuyorumnanaktan
kızlar ben ne zamandır bakamıyordum bu topiğe, fiyat sınırlaması belirtmiş miydik ??
Bu tpiğin ilk sayfasında nickler var canım oraya bakabilirsin.Hem ordan o kişinin profilinden gerekli ipuçlarınıda alırsınisimmi ncki bilmiyomkii
çıkan kişi aklımdaki hediyeye tam oturdu hihoyyyt
umarım beğenir opuyorumnanaktan
hımmmm onu bende kaçırdım cnm ya varmıydı sınırlama oyle bişey sanırsam hatırlamıyorum ama
Bu tpiğin ilk sayfasında nickler var canım oraya bakabilirsin.Hem ordan o kişinin profilinden gerekli ipuçlarınıda alırsın
Ne güzel.
Ama ben önceden bana çıkan kişiyi bilseydim daha farklı şeylerde bakabilirdim.Bu yüzden biraz üzüldüm aslında.Olmazsa ekleme yaparım fırsat bulunca
Limit belirlenmedi diye biliyorum ben
biara öyle konuşuluyordu ama sonra vazgeçildi demek
o zaman tamamen bağımsızız hihoyyyt
ay sabırsızlanıyorum delikafadulden
bu arada canım senin doktor randevunda sorun yok değil mi :1hug:
Yok canım ilaç verdi önemli bişey değil,inşallah ilaçlardan sonra iyi olcak.