- 13 Kasım 2007
- 483
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablacım ama o zman önce online olanlara yolla da bosuna beklemiş olmayalımarkadaşlar çekiliş bitti,
bende bittim,lütfen bir sigara içmeme izin verin gelince yazıcam özelden...
ay ne zormuş ya...
bekleyin reklamlardan sonra deeerrrmişim...
evlnnlerde hep bunu söyluyo ama niye ya sonuçta sevdiğin insan yanında dimi ama....ahh ahhhh efkarlndm yine:sinifsinif:
ablacım ama o zman önce online olanlara yolla da bosuna beklemiş olmayalım
ayyy cok hayecanlandım valla bende yakayım bı tane bakalım kacıncı oldu unuttum valla :))))
songul ablacım emegine sağlık gercektende cok güzel bi iş çıkarttın çok yoruldun ama sen bıze adresını ver bence bız 79 kişi sana bı hedıye alalım en ıyısı .....cok teşekkürler.....
ablacım ama o zman önce online olanlara yolla da bosuna beklemiş olmayalım
ayyy cok hayecanlandım valla bende yakayım bı tane bakalım kacıncı oldu unuttum valla :))))
songul ablacım emegine sağlık gercektende cok güzel bi iş çıkarttın çok yoruldun ama sen bıze adresını ver bence bız 79 kişi sana bı hedıye alalım en ıyısı .....cok teşekkürler.....
aşk olsun ablacım emınım herkes kabul eder :))))))aaa bu çok güzel bir fikir 80 kişiden hediye almak harika olur vallahi...
hadi bakalım startı veriyorum...
aynen valla başım döndü allahtan sitedeki sorun bıttı de hızlı ilerliyoruz .....Ay ıkı sanıyede bır sayfayı yenılıyorum belkı Özle mesaj gelİr dİye Çıldırıcımm:)))))