Yılbaşı çekilişi hakkında

arkadaşlar çekiliş bitti,
bende bittim,lütfen bir sigara içmeme izin verin gelince yazıcam özelden...
ay ne zormuş ya...
bekleyin reklamlardan sonra deeerrrmişim...
ablacım ama o zman önce online olanlara yolla da bosuna beklemiş olmayalım
ayyy cok hayecanlandım valla bende yakayım bı tane bakalım kacıncı oldu unuttum valla :))))
songul ablacım emegine sağlık gercektende cok güzel bi iş çıkarttın çok yoruldun ama sen bıze adresını ver bence bız 79 kişi sana bı hedıye alalım en ıyısı .....cok teşekkürler.....

evlnnlerde hep bunu söyluyo ama niye ya sonuçta sevdiğin insan yanında dimi ama....ahh ahhhh efkarlndm yine:sinifsinif:

canım benım evlılık tabıkıde çok güzell sevdığın yanında olamsı kadar güzel bişi yok ama evlendıkten sonra herzaman şuankı baktığın gıbı pembe gözlüklerle bakamıyorsun hayataa:)) onedenle herkes onu söyluyorr bence o nedenle bu anlarınn keyfını çıkarrr sonuçta hep ömur boyu beraber olacaksınn..rabbım gönlüne göre versınn

hadi hayırlısı olsun bakalım songül ablacım ellerin dert görmesin valla işin zor kıyamam yaaa keşke yardımım dokunsa :KK43:

ayyy cok hayecanlandım valla bende yakayım bı tane bakalım kacıncı oldu unuttum valla :))))
songul ablacım emegine sağlık gercektende cok güzel bi iş çıkarttın çok yoruldun ama sen bıze adresını ver bence bız 79 kişi sana bı hedıye alalım en ıyısı .....cok teşekkürler.....

BENDE KATILIYORUM LÜTFEN BURADA BEKLEYN ONLINE OLANLARA GÖNDER ÖNCEE..

EMEĞıNE YÜREĞıNE SAĞLIK ABLACIMMM..SAOLASINN VE DıĞER TÜM EMEĞı GEÇEN ARKADŞLAR SıZLERDE ÇOK SAOLUNN a.s.a.s.a.s.

aaa bu çok güzel bir fikir 80 kişiden hediye almak harika olur vallahi...
hadi bakalım startı veriyorum...

Ay ıkı sanıyede bır sayfayı yenılıyorum belkı Özle mesaj gelır dıye Çıldırıcımm:)))))

ay öğrendiim sonundaa
songül ablacıım sağol tekrardan ellerinee sağlııkk opuyorumnanaktan [/B

X