Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler cnm belki rüyanda kımın sana hedıye alacagını görürüsün :)))))
bende onu dicektim de bu saatte kısa devre yaptı aklıma gelemedi adı :)))))))):roflol:istiareye yatim :roflol:
ah canım düşünmen yeter :)))))
sen en ıyısı al cıgaraları gel kargoyla ugraşma bende bı kahve yaparım ohhhhh
aynen valla cnm bı elımde pc bı elımde cıgara bı yanımda kahve kafam karıstı bıde eşime laf yetiştiriom ne beceri bizdekide vallakızlar bir yandan yemek yiyorum bir yandan kontrol ediyorum sayfaları eşimde halime gülüyor :)
dur kız sen daha bekarsın önce benim başıma olsun :))))darısı başımıza:)ben çok severim hamile bayanlarıııı:)sen çok sevimlisindir şimdi:)
sen benim gibi kahve al cnm :))))Demeyın Öyle yemek neyım yaaa bende acıkacamm zaten aldımm baŞımı gıdıyorumm:))
aynen valla cnm bı elımde pc bı elımde cıgara bı yanımda kahve kafam karıstı bıde eşime laf yetiştiriom ne beceri bizdekide valla
darısı başımıza:)ben çok severim hamile bayanlarıııı:)sen çok sevimlisindir şimdi:)
dimi:)aynen valla cnm bı elımde pc bı elımde cıgara bı yanımda kahve kafam karıstı bıde eşime laf yetiştiriom ne beceri bizdekide valla
oy tşk ederim rabbim tüm hamiş olmak isteyenlere verir inşallahh
sen benim gibi kahve al cnm :))))