- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
çekiliş bitene kadar biz daha kaç mola vericez bakalım :)))
:roflol:
tamam ayol sormadım bişi, sadece bug söyledim, napem can sıkıntısı boş oturmayalım dedim
çekirdeğim bitti, olan varsa göndersin, heyecanla iyi gidiyo delikafadulden
:roflol:
tamam ayol sormadım bişi, sadece bug söyledim, napem can sıkıntısı boş oturmayalım dedim
çekirdeğim bitti, olan varsa göndersin, heyecanla iyi gidiyo delikafadulden
sonucta kadınız yanı ortak yanlar çokkk secenek cokkkk hadı bakalım kolay gelsin sana ilk sen hediye alıcan o zaman cnmwalla bu benim ilk ve tek molam olucak.Sonra yatmaya gidicem.
Yoksa kalkamam sabah.
İnşallah sabah vakit bulurda sonuca bakarım.Yoksa kim çıktığını bilmeden hediye bakcam
bende işsiziim çenebaaz :gitme:
gel biz yıkamacı yağlamacı açak bitane ortaak hihoyyyt
çenebaz bi kardeş miyizki acaba
ikimizde rütbe bildirme peşindeyiz:bbo:
ne kadar ortak yanımız var böyle :smiley-cool:
hakkaten kız şimdi gördüm :roflol:
kardeşmiyiz bilmem de ikimizde de var bi mannaklık bak dost acı der senağlama
walla bu benim ilk ve tek molam olucak.Sonra yatmaya gidicem.
Yoksa kalkamam sabah.
İnşallah sabah vakit bulurda sonuca bakarım.Yoksa kim çıktığını bilmeden hediye bakcam
kıyamam cnm ben sana yollayım bırazcık :))) yanına da çay istermizin ??
hımm tmm canım bi daha olmasınakannehirlmaz:
çekirdek yok ama kola var olur mu ki acaba
valla bende gıdıyorum molayaa anam burada hep cigaracıların mekanı olmuşş hedaya bı koli sıgaramı alıp yollasakk ne yawww :lepi:
bişi sorabilir miyim siz burda ne zamandır üyesiniz ?
bişi sorabilir miyim siz burda ne zamandır üyesiniz ?
Galiba öyle olacak.sonucta kadınız yanı ortak yanlar çokkk secenek cokkkk hadı bakalım kolay gelsin sana ilk sen hediye alıcan o zaman cnm
Hahahha keşler bizivalla bende gıdıyorum molayaa anam burada hep cigaracıların mekanı olmuşş hedaya bı koli sıgaramı alıp yollasakk ne yawww :lepi:
Bikaç yıldır canım 2007 galiba benim üyelikbişi sorabilir miyim siz burda ne zamandır üyesiniz ?
Tamam canım kolay gelsin sana.Eline sağlık.arkadaşlar çekilişe başladım ama öyle hemencecik olmuyor maalesef,aynı zamandada yazıyorum,
uykusu gelen yatsın,kıyamam valla,
ben naılsa özelden bildireceğim sizlere,
sabah işe gidecek olanlar var,beni üzmeyin emi...
marka vercektim ama kazen beyimiz banlar die vermedım ama emınm cokkk makbule gecervalla bende gıdıyorum molayaa anam burada hep cigaracıların mekanı olmuşş hedaya bı koli sıgaramı alıp yollasakk ne yawww :lepi:
arkadaşlar çekilişe başladım ama öyle hemencecik olmuyor maalesef,aynı zamandada yazıyorum,
bende varım kızlar bende katılmak istiyorum umarım geç kalmadım sakın beni unutmayın(
niye içmiyorsun bakıyım
bende malesef içiyorum zararlı ama :a015:
hadi bakalım kolay gelsin......arkadaşlar çekilişe başladım ama öyle hemencecik olmuyor maalesef,aynı zamandada yazıyorum,