Yılbaşı çekilişi hakkında

Listeye msj atarken aklıma geldi
Bence böyle heycanlanlı olsun içine küçük bi not ile yada ne biliyim ona benzer bişey ile hallederiz öyle öğrenir karşı taraf
ama Şunu da yapalım mesela açıklama olduktan sonra
Kendimize ayıt ufak tefek ayrıntılar açıklayalım

Mesela Kendimden örnek Veriyim
Esmer 170 Boyunda gencim Bekarım En kötü tipimi görmeniz için bide Resim eklerim açık bi albume :KK66:
Ayakkabı numaram 37 Alt bedenim 36 yada 38 üst beden S genelde beden büyük küçük bilemem laelaelaelaelae
Kırmızı*pembe*siyah* beyaz favori renklerim diğer renkleride severim
Çok kapalı giyinmem dekolteyi de severim
aksesuar incik,boncuk falanda beğenirim. şutarafagitti

aklıma gelenler bunlar en kötü kısa soru oluştururuz herkez cevaplar

benim demek istediğimde buydu işte sppedy alkisalkisalkis
topicede yazılabilir yada adreslerimizi songül ablaya yazarken böyle kısa öz kendimizi tanıtabiliriz,songül ablada karşı tarafa adresimizle beraber ulaştırır evli bekar yaş vb...
site açılmıyo yarına düzelirmi acaba ya ulaşamazsak siteye ne olucak

günlerdir siteye giremeiyorum...bugün sorun vardıonun öncesinde de iş yoğunluğum...şimdi eski sayfaları okuyorum ama çekiliş tarihi mi değişti...
yarın son olan ne ? benim gibi giremeyenler de olabilir...15 aralık diye biliyor herkes...

bu arada ben de sayfa düzeni çok korkunç...fon beyaz... herşey karmakarışık... sizde de öyle mi ...

benim demek istediğimde buydu işte sppedy alkisalkisalkis
topicede yazılabilir yada adreslerimizi songül ablaya yazarken böyle kısa öz kendimizi tanıtabiliriz,songül ablada karşı tarafa adresimizle beraber ulaştırır evli bekar yaş vb...
site açılmıyo yarına düzelirmi acaba ya ulaşamazsak siteye ne olucak

Aynen Canım Songül Abla ÖZelden adresleri ulaştır
Bizde buraya yazarız eee kim kimeyse bakar bilgilere falan filan yada
10*15 kalemlik bi soru hazırlarız herkez cevaplar ?
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

günlerdir siteye giremeiyorum...bugün sorun vardıonun öncesinde de iş yoğunluğum...şimdi eski sayfaları okuyorum ama çekiliş tarihi mi değişti...
yarın son olan ne ? benim gibi giremeyenler de olabilir...15 aralık diye biliyor herkes...

Umarım bi daha bozulmaz canım

gönderildikten sonra belli olsun zaten.gönderene kadar süpriz olur.kargoyu alınca aaa ben hunter7 ye çıkmışım die sevinilir.
speedinin fikrini güzel buldum herkes burda özelliklerinden bahsetsin(genel olarak)yada soru hazırlanırsa sorulara cevap veririz.daha iyi olur

ayrıca bu ismini yazdırıp sonrada buralara uğramayan arkadaşlar için düşündüğünüz fikirde güzel hele de özelinden ulaşıldığı halde cevap vermiyorsa çıkmak istediğini var sayalım.

anam.. yurt disi listesinde 2 kisiyiz sadece..
ya cekilisten cikalim yada digerlerinin icine karisalim..

tabi arkadaslar yurt disina kargolamaya razi olurlarsaa:çok üzgünüm:

Ben razıyım, kargo parası ödemek yerine, ücretsiz gönderen yabancı bir siteden yollarım hediyemi :teselli:
Herkes razı olmazsa yurt dışı listesine razı olanlar katılabilir fisfisfis

siteye giremiyorum günlerdir özel mesaj atamıyorum sürekli error veriyor ben KESİN varım

arkadaslar genellıkle hepımızın profıl bılgılerınde yazıyo zaten evlımı bekarmı yası kac nerde yasıyo bıde eskı gonderdıgı mesajlardan da az cok anlasılır zaten kadınlar zaten genellıkle hep aynı seylerden hoslanır benzer yanı adresımızıde ozelden songule atarız olur bıter

kızlar merhaba nihayetınde sitemize ulaşık ohhhh yanı zemuszemus
çelışe az kaldı yupiiiiiiizemuszemus

Sonuç olarak çekiliş yapılacak, zemuszemus
biz kime alacağımızı bilicez,topiğimizden kişinin özelliklerine,verdiği cevaplara bakıp hediyemizi alıcaz.Songül ablada bize adresini özelden yollayacak ve hediyemizi yollıcaz. kaydirigubbakcemile5
Bize hediye alacak kişiyi bilmicez.Durum bu dimi bi yanlış yok? fisfisfis

Peki kargo parasını kargoyu yollayanmı verecek hediyeyi teslim alanmı?

beni listeden cikarabilirsiniz..
sanirim yurt disina kargo problem olacak.

neise sorun deil..
seneye artik kismetse

sevgilerr

X