Yılbaşı çekilişi hakkında

kızlar 15inde çekişil var 17 sine kadar yollanır denmişti :icecream:

kızlar 15inde çekişil var 17 sine kadar yollanır denmişti :icecream:

ay 15 ınde cekılıs 17 sıne kadar nasıl alıcaz barım 21 ıne kadar yolllansa akannehir akannehir akannehir akannehir
hafta sonu gıderız alısverıse barım
benım arabam yok kocişimle gidicem alışverişe mesela otobs dolmus kullanmıyorum biraz pimpirikliyim sanırım bebek beklıyorum hoppidi zıppidi gidiyo ya dolmuslar otobusler bıse olacak diye korkuyorum ayrıca taksiylede tek basıma gitmiyorum hic bi yere bi defasında
sapık bı taksıcı denk gelmıstı o zamandan berı korkuyorum tek gitmeye
biraz kılmıyım neyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende öle tahmin etmiştim zaten, sıpaaaydi konuştur sanatını kuzum
bak herkes senin tasarladığın donlarla poz verecek 31 Aralık'ta :jeyyar:

yalnız benim donum lütfen paçalı olsun kızlar.ben mutaasıp bir kadınımkaydirigubbakcemile3

ama sizler bir güzellik yapmak isterseniz paçaları fırfırlı olabilir.

tasarımcı arkadaştan rica ediyorum.kırmızı, paçalı,fırfırlı ve de XXXL bedenkaydirigubbakcemile2

15 inde çekiliş,17 sinde liste açıklanacak demişlerdi galiba.ondan sonra yılbaşında
arkadaşımızın elinde olabilecek şekilde göndeririz.

nefretcim hediyeler 17sine kadar gönderilecek denmedi hayatım en geç 17sinde çekilişin sonuçları açıklanır dendi
hediyeyi yılbaşından önce teslim alınacak şekilde göndereceğiz, vakit var yani

hmm evet tamam ozaman 15 inde cekiliş 17 sinde acıklama ondan sonrada yılbasında elinde olcak sekilde hediyeler gönderilcek tamamdır kızlar
huntercim olmaz anacım hepimizinki aynı olsun yada seninki fırfırlıysa hepimizinki fırfırlı olsun

sevgili kızlarım canlarım ulen beni deli etmeyinkaydirigubbakcemile3akannehir:roflol:
çekilişe son katılım tarhii yine yeni yeniden soyluyorum 15 aralık sonnnnn katılımm:roflol:
çekiliş sonuçları 17 sinde açıklanacak:roflol:

tmm mı kızçelelerimmm canlarımmm bebelerimmm öpüyorum siziopuyorumnanaktan

HİÇ MERAK etme canım benim
sanat eseri oluşturucam size

Sende üzülme canım benim
hayallerindeki iç çamaşırını çıkartıcamgamyoncuiremsu

selin gel öpiiim anam Şeniz
akşam akşam beynim sulanmış zaten zır zır zır susmayan telefonlarımdan
duruma el koyup, olaya açıklık getirdiğin iyi oldu

bu ikisi de

küçük böcük ve pasaklı pis kız Sizde hevesliydiniz tasarımlarıma ama size uygun yapamam program kaldırmaz:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Albume ekleyim ok

Şeniz Şeniz Şeniz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis Şeniz Şeniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 -tatlicadiarzu- :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: a.s. a.s. :icecream: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…