Yılbaşı çekilişi hakkında

Ozaman özelden isimlerinizi verin çekiliş yapalım kim kime çıkarsa karşılıklı olur yanlız sadece isimleri belirleyebilirim tabii adreslerinizi artık siz haledersiniz:)

ama tabi bunun iiçin birsüre koymamız lazım mesela 15 aralığa kadar olabilir :)))ozmana kadar herkez ismini yazar ozelden mesaj yollamaaya gerek yok bence burda isimler yazılır yern isimler oldukça güncellenir.elifi süreklı ozel mesaj yağmuruna tutmamış oluruz .

tamam süre 15 aralık olsun o zamana kadar çekiliş yapılır sonra hediyeler postalanır:)

ama kesın katılanların lıstesını tutmaya baslasak sımdıden.. eklendıkce listey guncellersek sıkıntı yasanmaz. gecen yıl harıka bır organızasyon olmustu.. bu arada ben de varım..

Bence sakınca yok ama diğer arkadaşlar için nasıl olur bilmiyorum yollayamayız derlermi acaba

ama kesın katılanların lıstesını tutmaya baslasak sımdıden.. eklendıkce listey guncellersek sıkıntı yasanmaz. gecen yıl harıka bır organızasyon olmustu.. bu arada ben de varım..

tamam olur burda devam edebiliriz:) ama daha 15 aralığa 1,5 ay var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…