Yılbaşı çekilişi hakkında

slm kızlar 21 ine gönderiliyormuş hediyeler çoğunuz hazırlamışsınız bile benim sınavlarım yeni bitti o yüzden daha alamadım hediyemi :çok üzgünüm: ne alsam acaba çok kararsızım fisfisfis bu arada çoğunuz kırmızı don alacak galiba bende alayım o zaman opuyorumnanaktan

canım ne alırsak alalım yanına bide kırmızı don olcak artık.....kaydirigubbakcemile3

don hiç aklıma gelmemişti valla benim genelde yılbaşında alınır ama

benim aklımda kışlık şallardan var ama bilmiyorum

günaydın kızlar...

veee nihayet ben de hediyemi aldım dün akşam... iyi ki dün halletmişim çünkü bugün deligibi yağmur var izmirde... ama don kaldı bir tek... don beğenemedim ben :))

bugün de yavaş yavaş hediye kutumu yapacağım inşallah ...

kurbanım ben çok beğendim valla hediyeyi olur da sen beğenmezsen bana geri gönder ben sana başka bişi bakıım -tatlicadiarzu-

günaydınn
ya bende hediyelerimi paketledim ama onları koyabileceğim güzel bi kutu bulamadım bi türlü ya
ne yapıcam bi türlü bulamıyorum

anammm bende dün çikolata almıştım. aslında aklımda yoktu ama pelitin yılbaşı aranjmanlarını görünce bayıldım ve aldım kurbanıma

ben karışık aldım .kırmızı kalpli ambalajlı olanından tabii öle 1 kg falan değil sembolik olarak küçük bir kutu...

delikafadulden sabah sabah canım cikolata istedi yaa ama iyi düsünmüşsün bende alıyım koyıyım kutuya ama henüz kutu bulamadım :1no2: kutuları nerden buldunuz arkadaslar yani bulanlar bi yazıversin CADIARZU

ya aldıklarımı tek tek paketledim zaten
artıl o şekilde koyarım kargo poşetine olmadı

nasıl istiyorsan canım öyle de olur elbet yerimseniben

delikafadulden sabah sabah canım cikolata istedi yaa ama iyi düsünmüşsün bende alıyım koyıyım kutuya ama henüz kutu bulamadım :1no2: kutuları nerden buldunuz arkadaslar yani bulanlar bi yazıversin CADIARZU

ben ikeada görmüştüm... ya da hediyelik eşya satan başka yerlerde de gördüm kutular...

ben küçüklüğümden beri severim kutu kaplamayı...kendin de yapabilirsin eğer bulamazsan ve kutu ile göndermek istiyorsan...

hehe bana alacak kişide kutu kutu çikolata isterim :lepi::lepi:

günaydınn
ya bende hediyelerimi paketledim ama onları koyabileceğim güzel bi kutu bulamadım bi türlü ya
ne yapıcam bi türlü bulamıyorum

ben kurbanıma boynerden de bişi almıştım oradan hediye paketi yaptırdım kutuyuda büyük seçtim ki diğer hediyeleride koyiim diye zemuszemus

Bende Geldim Hanımlarrr nasılsınız
bu arada nefrret arkadaşımız hediyesini yollamış kim olduğunu tabi yine de söylemiycez ama
o arkadaş aldığında buraya yazarsa iyi olur

anammm bende dün çikolata almıştım. aslında aklımda yoktu ama pelitin yılbaşı aranjmanlarını görünce bayıldım ve aldım kurbanıma

bende aldım çikolata :asigim:
melodi çikolatanın fabrikası benim iş yerime çok yakın
arada gider çikolata badem vs alırım kendime, çok lezzetli çikolataları :asigim:
dün akşam iş çıkışı gittim oradan ufak bi çikolata aldım kurbanıma zemuszemus

kırmızı don, çikolata derken bi de parlement mavisi gecelik ritüeli mi çıkıyor kısçeler gece kaynatmışlar diğer topicte :jeyyar:

benim kurbanıma aldıgım özel hediyemde öyle bişeyy :jeyyar:

eline gecince kendi acıklasın burda nası bişey oldugunu :jeyyar: ama 2 gün gezdim onun için girmedigim dükkan kalmadı istedigim renkte ve modelde bulmak için..ben cok begenerek aldım umarım kurbanımda begenir begenmezse bana geri yollasın ben ona baska bişey alırım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…