Yılbaşı çekilişi hakkında

dün temizlik yapmaktan dışarı çıkmaya fırsatım olmadı... yoksa alıcaktım hediyemi...
don konusunda kararsız kaldım yalnız... bir güzellik yapıcam ona ; böylelikle hem onun istediği hem benim istediğim olacak...

günaydın ben çoktan hazırladım hediyelerimi.dün de son eklemelerimi yaptım.ama paketi henüz kapatmadım.resimlerini çekip yüklemeyi düşünüyorum.

ama yüklemeyi gönderdikten sonra yapacağım,herkes yükleyince..benim kurban yüklesin diycem ama hiç zannetmiyorum...çünkü buralarla pek ilgisi yok.hatta hiç topiğe girmiyor....belki de bu çekilişe katıldığını unuttu bile....neyse hediye eline gidince tamamen sürpriz olacak...

günaydın kızlar bende hafta sonu hediyelerin cogunu halettim ama ufak bikaç bisey daha var aklımda onlarda zaten bu haftasonu hallederim ben kurbanımın miniginede bişeyler adım ama kararsız kaldım yasını falan tam bilmedigimden begenirmi begenmezmi diye
kurbanımada cok özel bi hediyem var eline ulastıgında kendisi acıklasın :jeyyar::jeyyar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

beğenir canım beğenir niye beğenmesin :hulya: sen ör atkıyı :)))

bu arada arkadaşlar ben nikimi degiştirdim eskisi ALYA-ARDA

yenisi Wunsch :)

ismini öğrenmiş olduk böylece, Arzucum Şeniz
bildim mi :kedi:

ya kızlar patrona çıkan kişi kırmızı donuna ulaşabilecek mi çok merak ettim :)

bi zahmet ulaşmasın zuzum ya kaydirigubbakcemile3

ay benimde hediyelerim hazır ama gözüm doymuyo yeminle
sürekli bişiler alasım var kaç parça oldum sayamadım
hepsini tek tek paketleyeceğim
bi kutunun içine koyup göndereceğim
çok heyecanlı yaaa
benim kurbanda tarif etmiş istediği donu ona göre aldım bende
ben tarif etmedim nası bişi istediğimi ama sorun değil benim için süslü püslü de olsa sadece de olsa esprili bişide olsa giyerim :jeyyar:
o kadar düşünüp emek verip alacak beğenmedim giymem demem Şeniz

X