Yılbaşı çekilişi hakkında

iyiyim şükür sende iyisindir inş
evet bugün fazla ugrayan yok sanırım cogunluk işyerinden giriyor nete kalmadı benden baska kimse :))

selam kızlarrrr.......... ben kurbanıma hediyesini aldım hatta eşim çok beğendi bunu kendine sakla başka bişey al dedi kaydirigubbakcemile3 ama tabi aldığımı göndereceğim.....gerçi bunları söylüyorum ama benim kurban 4 günde bir siteye giriyor yorum yazmadan çıkıyor pek bir meraksız :dilcikar:

selam kızlarrrr.......... ben kurbanıma hediyesini aldım hatta eşim çok beğendi bunu kendine sakla başka bişey al dedi kaydirigubbakcemile3 ama tabi aldığımı göndereceğim.....gerçi bunları söylüyorum ama benim kurban 4 günde bir siteye giriyor yorum yazmadan çıkıyor pek bir meraksız :dilcikar:

ayy valla benim adam gibi
müşteriye ürün getirirm hep oda aynı şeyi sölerr:d

bizler özeniyoruzz inan özensiz bi şekilde alırsam hediyemi şahsen ben üzülürüm
( hediye degerinden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın)

ayy valla benim adam gibi
müşteriye ürün getirirm hep oda aynı şeyi sölerr:d

bizler özeniyoruzz inan özensiz bi şekilde alırsam hediyemi şahsen ben üzülürüm
( hediye degerinden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın)

aynen canım seni anlıyorum bende bu tarz çekilişlerde hep özensiz hediyeler aldım şimdiye kadar o yüzden beni pek heyecanlandırmıyor. aslında ben kıyafet almayı düşünmüyordum ama görünce hoşuma gitti yazdığı gibi bedeni doğruysa olacağını düşünüyorum inşallah beğenir

pamugum bu arada senin kurban sevdigi donu tariflemişmi..ayyy ben donalamam bee benim kurbana......

hahahah nie yoksa yoksa tahmin ettiğim kişi mi çıktı sana.

canım buradamı katıldın diğer çekilişe fotoğraflara baksak diye şettimdi kaydirigubbakcemile3
KK 2008 Kasım Anneleri topiğinde canım.Orda bebeklerimize hediye alıyoruz.
annelere de don koyuyoruz :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/332414-yilbasi-hediyeleri-burdaaaaa.html

ben takarım ya severim bileklik kolye filan :ecrin_bebek:
ama salantılı küpeler oluo ya hiiiiiç takamamm :gitme:

benden büyük diyelim :)
Anladım ok o zamankaydirigubbakcemile5

ben kendi yaptığım birşeyi hediye etmeyi düşünüyorum.sanırım bir iki çeşit koyarım.zevkler farklı tabi beğensin istiyorum.

Ya kızlar bende bırkac cesıt koyucam arkadasımızın ne sewdıgını bılemedıgım ıcın yanı bılıyorum da bırkac sey sıralamış da ondan:uhm:

Kızlar paketımı secemedım yaa nasıl bır paket yapsam aceba ben hedıye konusunda bıraz hassasım da begenmezse die korkuyorum :1no2:

X