Yılbaşı çekilişi hakkında

bencede cok erken ya ilçelerde küçük yerlerde yasanyaları düsünün erken olsun diyen arkadaslar bizim buralarda daha yılbası havası yok ancak 20 sinden sonra baslar dükkanlar bu tür hazırlıklara...15 i degilde bari 20 si olsun yoksa cok zorlancam ben düsündüklerim için ki bi cogunu bulamıycam((

Pamık kız doğru söylüyorsun ama şimdi insanlar bi telaşa düşebilir o açıdan da mantıklı
benim açımdam yine problem olmaz ama uyarım alkisalkisalkis

ben sana ne kadar yüzsüz olduğunu söylemiş miydim sipaaydi :mymeka: sırnaşık şey

yedek listenin çekilişini yaptım kızlar şimdi tek tek sonuçları bildireceğim adaylara :lepi:

Patronla arama girme hayatım ondan gelen hediye mi seninle paylaşmam
blender pasaklı (insanların kafasnı karıştırma) sırnaşık şey:mymeka:şakkıdı

Pamık kız doğru söylüyorsun ama şimdi insanlar bi telaşa düşebilir o açıdan da mantıklı
benim açımdam yine problem olmaz ama uyarım alkisalkisalkis

ben ilçede oturuyorum sürekli ankaraya gitme fırsatımda olmuyorki hele bu aralar hiç gidemem yıl sonu işler yogun hesaplar falan 20-25 arası tam iyi ama bakalım artık ne olursa uycaz...a.s

günaydın herkese... okudum tüm sayfaları... fikrimi beyan etmek istedim :)

o zaman ben hediyelerimin arasına kırmızı hiçbirşey koymayayım tüm hayatımın en kötü yılıydı 2009 bitiyor diye çookk seviniyorum:teytey::teytey:

aynı mantıkla benim de kırmızı bişey yollamamam gerek... ama ne yapalım buna da şükür... Allah daha ötüsünden korusun... herkesler güzel güzel dileklerde bulunmuş... herkesin duası ;dileği hayırlısıyla kabul olsun inşallah...

bence 2010 güzel olacak... hatta şu topik bile bunun habercisi... opuyorumnanaktan

aha benim kurban bugun uğramış topiğe...
bana da alacak arkadaş lüften rica ediyorum hafta içi gönderilsin kargom. iş adresimi verdim çünkü...

sanıyorum ki kargolar da pazar günü çalışmıyor kızlar... ben hiç pazar günü teslimat yapan kargo duymadım ama cts teslimat yaparlar... tabii siz cts de çalışmıyorsanız onu bilemem cts çalışan bir insan olarak laelaelaelaelae

Günaydın kızlaar
Yedek liste çekilişini birazdan yapıyorum zemuszemus

süpersin sen yaaa... ellerine sağlık... kaydirigubbakcemile5

çok erken ya çok erkeeen mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
yılbaşından bi kaç gün önce elimizde olacak gibi göndersek keşke yaaa mafoldumben

ben ilçede oturuyorum sürekli ankaraya gitme fırsatımda olmuyorki hele bu aralar hiç gidemem yıl sonu işler yogun hesaplar falan 20-25 arası tam iyi ama bakalım artık ne olursa uycaz...a.s

bence de çok erken.. ben zaten 22-25 işaretlemiştim... hediyesini çoktan hazırlayanlar için sorun olmaz heralde biraz beklemek... gerçi anketin sonucuna bakmadım ama sonuçta içimize sinmesi gerek aldığımız hediyenin...benim henüz bakmak istediğim birkaç yer var... elimde olmayan sebeplerle henüz fırsat bulamadım maalesef...

bence 1 haftasonu daha olsa süper olur... yani 20si sonrası...
tabii çoğunluğun kararına elimden geldiğince uymaya çalışırım elbet...

Patronla arama girme hayatım ondan gelen hediye mi seninle paylaşmam
blender pasaklı (insanların kafasnı karıştırma) sırnaşık şey:mymeka:şakkıdı

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

aynen öyle sıpaydim. kızlar ya 15 bencede çok erken :1closedeyes:

teşekkür ederim küçük böcükkk opuyorumnanaktan

kızlar her şeyi bir yana bırakın erken gönderince - benimde hediyem hazır olmasına rağmen - yılbaşından 10 - 15 gün önce teslim olacak ama yılbaşına yakın bi tarihte elimizde olsa daha heyecanlı olmaz mı yaa bi de böle düşünün

bencede 15inden sonra iyidir.hediyeler gelecek sıcak sıcak:)))
hemde bnm doğum günü haftam olacak 21 aralıkk hem yılbası hem doğum günü hediyem olacak çok mutluyummm iyiki açmışım bu topüğümüüüü yaşasınnn kk :)))))))))))))

Naann kurnaza bak bi taşla iki kş vurdun haaaa
Neyse bizde idare edek napalım tek hediye ile senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…