cokacimcoook
Lütfen Canım sen demedin mi sana gelen hediyelerin yarısı benim diye şakkıdı
Hepimizin terbiyesini bozuyosunuz delikafadulden :roflol:
off oku oku yoruldu gozlerım amma kaynatmısınız ya bende yokken alışverıse gıttım az once cok guzel seyler buldum kurbanıma umarım begenır kırmızı dn almadım takım halınde aldımm super seksı olucak emınımm zayıf narın guzel bı hatun kendısı tabı ıpucu yok evlıde olabulurrr bekardaadelikafadulden:dance:
merhaba bayanlar..
bugün dışarıdaydım gözüm hep alınacak şeylerde neyse ki bende kararımı verdim artık çok hoş şeyler beğendim, haftasonuda alacağım, bir de kendi el emeğimle yapacağım var onun içinde malzeme aldım çok helecanlıyım valla..
bugün sizin hızınıza yetişmem mümkün olmaz sanırım umarım kaçırdığım bir şey olmamıştır..
herkes almış galiba hediyesini ya ben begendim ama hafta sonu yada hafta içi alıcm bi türlü fırsat olmadı 10 kişi var hediye listemde hepsini bi kerede çıkarıyım dedim ama eve nasıl gidiceksem onlarla acaba :)
dedim tabi ben dedim sıpaaaydi yarısı benim kaydirigubbakcemile3
[/CO
:kedi: Utanırım ben yahu:kedi:ne yüzsüz bişisin len sen kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
hülya apla ne var utanacak yauu :jeyyar:
çekinme canım biz yabancı diilis :jeyyar:
Yok, olmaz isteyemem , alamam ben öyle :kedi:Niye lol yakışır sana güzel hatunsun maşallah delikafadulden istersen ben sana alayım hülyam kırmızı dantelli tangalardan siyah falan olmazmı :1rolleyes:
hülya apla ne var utanacak yauu :jeyyar:
çekinme canım biz yabancı diilis :jeyyar:
merhaba bayanlar..
bugün dışarıdaydım gözüm hep alınacak şeylerde neyse ki bende kararımı verdim artık çok hoş şeyler beğendim, haftasonuda alacağım, bir de kendi el emeğimle yapacağım var onun içinde malzeme aldım çok helecanlıyım valla..
bugün sizin hızınıza yetişmem mümkün olmaz sanırım umarım kaçırdığım bir şey olmamıştır..
bende öleyim hülya apla yaa kendi aldıklarım için daha çok heyecanlandım
benim paket gelince bana heyecan basacak sanırım kaydirigubbakcemile3
sıpaaaydiii anket yarın saat 16:00'da sona eriyor o zaman belli olacak
yok anam sen dedin ya hamileyim die o yüzden sana özel diktircez şööyyle rahat bişiiler pacalı fırfırlı olurmu tatlım :))
bende öleyim hülya apla yaa kendi aldıklarım için daha çok heyecanlandım
benim paket gelince bana heyecan basacak sanırım kaydirigubbakcemile3
sıpaaaydiii anket yarın saat 16:00'da sona eriyor o zaman belli olacak
bana hediye alacak arkadaş kendini açıklamıştı sanırım don falan almayacak .
ama don almak isteyen olursa spidi veya pasaklı gibi unutmayın paçalı olacak,
günün mana ve önemine uygun olsun derseniz kırmızı ve transparan kumaştan olabilir.paçalarıda kırmızı dantelden fırfırlı olsun şakkıdı