Yılbaşı çekilişi hakkında

PASAKLI MAŞALLAH BıR SÜRÜ ŞEY EKLEMıŞSıN SEN... BENıM Kı AZ MI OLDU YAAAAAAAAAAmafoldumben

bende aynı tür şeyleralmayı düşünüyordum akımdan geçenler..
ama aldığın özel şeyi merak et:1ninca:tim

kızlar kargoları neyle gönderceksiniz ptt mi bizim şirketin mng ve yurtiçiyle anlasması var şirket üzerinden göndermeyi düsünüyrm tabi adımıda yazcm ptt kargoyla hiç çalısmadım nasıl bilmiyorum

ben normal kargoyla yollucam şekerim daha iyi hem ptt yle felan uğraşmıcam nasılsa kargo ücreti bizden:))))aslında hedıyeyı çok göndermek değil göndermek bile bir erdemdır güzel bir iş yaptık iyide oldu herkez daha çok kaynaştı... :)))))ama kesin içine kırmızı iç çamaşırı koyucam ... :)))

vay be pasaklım neler neler almışsın ben aldığın özel şeyi tahmin edebiliyorum
böle o tahmin ettiğim şeyi ben her gördüğümde sen geliyosun aklıma
bence sende o tarz bişi aldın

Ben de bugün kol saatiyle parfümü hazır ettim.
Azıcık ipucuyu haketti kurbanım değil mi?:kedi:
Kızına da çok şeker bir şapka hazırladım:kedi:
Ama daha bitmedi
Eylemlerim devam edecek:lepi:

Biraz da sürpriz olsun, belki de yazmamızı istemeyenler olabilir tam sürpriz olsun diye o yüzden bu kadarını yazıyorum idare edin:teselli:

yaa çok şey almadım hoşuma giden şeylere karar veremeyince beğendiklerimi aldın işte

o özel olanı sölemicem, kurbanım kendisi açıklar burada
+18 bişi falan değil yanlış anlaşılmasın
tamamen beni hatırlayacağı bir şey zemuszemus

eccem neymiş o söle bakiiim özelden merak ettim fıstık

kızlar ya ne zmaan göndricess ben hemen göndermek istiyorum olmasss mıııille de tarihi mi bekliyces yaa ben süpris olsun istiyorum hemen göndermek istiyorum olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…