ya ben paket yaptırmadım..ptt kargoya bakıyo diye(
begum adresini yaz ben sana gonullu olarak hediye yollarım canım Şenizbizim gibi mağdurlar ne olacak??? bende hedayeeee istiyom yaaaaaaaaaaasenağlama
selammm sonunda geldimmmmm frezya cım özeline yazdım adresini yolla hemi bi denem... fişneli browni geldim burdayım yalnız bi recam olacak benim hiç tek taşım olmadı anlarsın yani çok sevinirim:))))
sorun ne bilmyorum ama "ben varım" deyip kuradan sonra yan yattı camura battı olayı çok kaba bir davranış...ya bebüşüm ya sağol tatlım düşünmen bile yeter bence bu çekilişe katılan herkes sorumluluğunu bilmeli sonuçta. neden bukadar sorumsuz davranıyor bazı insanlar anlamıyorum.. önemli olan hediye değil sadece birbirimizi mutlu etmek...
gurbişim seni sefiyom datlum duygulandım baksenağlama
.SUDAMLASI deniz002 sana alacakmış sen onunla görüştün mü? kaç gündür siteye girmemiş bende ona alıcam eğer cumaya kadar ulaşamazsam onu aradan çıkaralım ben sana hediye göndereyim.
çekiliş başkan ve üyeleride münasip görürse yoksa p.tesiye yetişmeyecek bizim hediyeler.... şakkıdı
tamam canım olur sevinirim senin gibi düşünceli bi arkadaşımdan hediye almak daha çok hoşuma gider:asigim: deniz002 haklısın bende yeni farkettimkaydirigubbakcemile3 007 yide nerden çıkardıysamsırnaşık şey:roflol:arkadaşım dediğim gibi ctesi kadar vakti var ulaştı ulaştı ulaşmazsa ben sana gönderirim. deniz002 buarada 007 başka biri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?