Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla teyzesiii daha doğmadann (pıt pıt içimdeki yaşam mücedelesiii )iyice heycalanmıştırr bende baş edememekten korkuyodum zatenn sırnaşık şeyyerrim ben o paşayıı naniknanik daha doğmadan adrenalinin tadını aldı çocuk varyaaa sen bununla hayatta baş edemezsin sçyliyim-tatlicadiarzu-
ertusel ve funda arkadaşlarımız.....son listeye göre her ikinizde bulunan isimleri küçük kağıtlara yazarak bir torbaya koyunuz................karşlıklı atıyorum ben için ertusel çeksin birini sonra bana çıkan o kişi için funda çeksin...........böyle böyle bitirelim çekilişi........şimdi torbalarda listelerde aynı adlar var.....çıkan kişi çıkmışsa iptal edeceksiniz başka yine çekeceksiniz.....anlatabildimmi...............
detaylı yazayım...
ibete çıktı x kişi.........çekilişi funda yaptı...
x kişi için ertusel çekti çıktı y kişi
y kişi için funda çekti çıktı s kişi
s kişi için çekilişi ertusel yaptı çıktı m kişi
m kişi için çekilşi funda yaptı çıktı y kişi
.......................
işte bu durıumda üstte y çıktığı için iptel ediyor tekrar çekiyoruz........
anlatabildimmi acaba...........................:roflol:
hazır böyle organizasyon yapmışken girişimci arkadaşlardan biri birde buluşma ayarlasaydı güzel olurdu hem tanuşır hemde hediyeleşecek istanbullular elden verirlerdi. amaç tanışmak kaynaşmak yoksa kargo parasında değilim yanlış anlaşılmasın :teytey:
biz paşamla anladık ellerine sağlık canımm
*******ertusel ve funyda arkadaşlar,hazırlanıyormuyuz yavaş yavaş?**************:sm_cool:hihoyyyt::teytey