Canım peki nasıl uyguladın yılan yağını?
Bende yılan badem ve susam alıp üçünü karıştırıp uygulamak istiyorum sinem kobal haftada bir bu karışımı uyguluyormuş saçlarına ama nasıl yapılır bilmiyorum nasıl bir saça nasıl bir yöntemle uygulamalıyız?
anladım canım gerçekten iyi değişmiş sanki sen değil gibisin ama en sonunda kendini bulmuş saçın ne güzel ne güzel maşallah
ahh sorma canım.doğuştan marul olan sacımdan memnun olmayıp neden benim sacım düz değil diye üzülen ve düzleştircilerle o caanım sacları maf eden ben sacım değişince eskisi gibi kıvırcık olsun eski haline dönsün diye az ağlamadım:2: bide düşünün en cok kendime bakmam gereken yerde yani üniversitede evrim gecirdim dolayısıyla üniversite hayatım hep sap gibi gectielimizdekinin değerini ancak kaybedince anlıyoruz.ama kırk yıl düsünsem sacımın bu denli değişeceği aklıma gelmezdi.
ay ben saçımı kestire kestire dalgasını bozdum boya düzleşitirci falan değil yani ya canım senin de kesimle şekli değişiyo mu saçının mesela bana makas iyi gelmiyo saçımı kesen bi kuaför bulamadım kendim kaşındım ve en sonunda sonuç kötü oldu foto eklemek istiyorum ama nasıl oluyo bilmiyorum
Eki Görüntüle 1054600 Eki Görüntüle 1054600
ay ilk defa yükledim yapabildim mi bilmiyorum canım uzun hali ve kısa hali haliyle kestirmeden önce sonra
gercekten cok enteresan.baya baya değişmiş buklelerin.ilk defa şahit oldum buna.insan sac kestirmektende korkar olur yapısı değişince.ama kısa halide güzel bence canım uzunda bukle daha belirgin ama kısanında ayrı bi havası olmus sende
bugüne kadar ne bir boya ne bir düzleştirici maşa kullanmadım sadece saç kesimiyle böyle oldu bi daha kestirmek mi allah korusun uzun halinde dalgalar incelmişti şekil alıyodu şimdi makas kesimiyle ( bi kaç kez ) anca bu kadar şekil alıyo bi de salak adam cok kat vermiş neyse artık buna ada şükür uzasın düzgün bi kuaför bulurum umarım düzeltmek için teşekkür ederim canım bu arada moral verdin
valla moral vermek için demedim canım ne gördüysem onu dedim
ya ben anlamadım yılan yağı mı entele mi Hint mi badem mi hangisi saç uzatıyor yardımcı olur musunuz.kuafore gittim bir ay önce ve saçlarım upuzundu baya kısalttı şimdi tekrardan çabuk uzamasını istiyorum ne yapmam lazım
ben badem yağı zeytin yağı yılan yağı ve hint yağını karıştırıp sürüyorum saçlarıma =)ya ben anlamadım yılan yağı mı entele mi Hint mi badem mi hangisi saç uzatıyor yardımcı olur musunuz.kuafore gittim bir ay önce ve saçlarım upuzundu baya kısalttı şimdi tekrardan çabuk uzamasını istiyorum ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?