Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben aktardan yılan yağı aldım saçım için yılan yağı sadce saçı uzatıyor mu yoksa aynı zamanda da gürleştirir mi? burda bunu nasıl kullanmalıyım bi bilginz var mı?? şimdiden teşekkürker.
Organik ürünler üreten bir firma yetkilisi yılan yağı diye bir şey yok, aktarlardan vs bulamazsınız onu, onlar başka ürünlerdir demişti. bilemiyorum. çok zor elde edilen bir ürünmüş yılan kardeşin yağı.
kullan canım emin ol işe yarar hem uzamasında hemde gürleşmesinde haftada iki üç gün kullanabilirsin diğer yağlarlada karıştırabilirsin ama gür saçlar istiyosan sarımsak yağı da kullan
kullan canım emin ol işe yarar hem uzamasında hemde gürleşmesinde haftada iki üç gün kullanabilirsin diğer yağlarlada karıştırabilirsin ama gür saçlar istiyosan sarımsak yağı da kullan