Yıl dönümümüz için orjinal fikri olanlar önerilerinizi bekliyorum

Hmmmmmm Kuzumm durr düşünimm birr aklımaa geldimii yazarımmm. Güzel Bişeylerr Bulmak Lazımm

evimizin yanında spor salonu var oraya yazılmak istiyordu ama fiyatını biliyor,oraya 3 aylık üyelik alsam süpriz olmaz di mi?ya da yılbaşı doğum günü gibi bir günde mi yapsam böyle:44:uufff çok kararsızım

internetten araştırıken gördüm akciğer şeklinde içine kül düşünce öksüren küllük var eşime sigarayı bıraktırmaya çalışıyorum caydırıcı olabiir.bir de şu oscar ödülleri gibi madalyalar çıkmış öyle birşey de olabilir kendi madalyalarının yanında sergileyebilir hem ilginç olsun hem de kullansın istiyorum aslında

Son düzenleme:
altheacım yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu yıldönümlerine inşallah... bence evde bir süpriz yapacaksan evi çok değişik hale getirebilirsin.eşin kapıdan girer girmez şok olsun yürüdükçe şaşırsın mesela. bi oda belirle mesela salon oraya gidene kadar yolu süsle salona da kocaman bir masa hazırla karanlık mumlarla dolu sen de mesela onun en sevdiği elbiseni giy ama giydiğini saklamak için üstüne uzun kapalı bişey gir salona geçince de onu çıkarıp sarıl yıldönümünüzü kutla .aklıma bu geldi bi anda olabilir mi?

eşim işten geldi, neyse asansöre bindi falan o arada açtım kapıyı saklandım mutfağa.. eşim girdi eve önce anlamadı.. sonra bi baktı duvarlarda minicik kağıtlar.. seni seviyorum çünkü; ile başlayan... (kitapla alakası yok :)) ) neyse bu kağıtları toplaya toplaya geldi yaklaşık 20 tane yapıştırmıştım.. mutfakta bitti kağıtlar , açtı kapıyı elimde pasta.. çok duygulanmıştı.. belki küçük bir başlangıç olabilir :)

Ben evlenmeden önce eşimle , yıldönümümüzde satranç sevdiği için güzle bir satranç takımı almıştım bya orjinal birşeydi, 2. olarak kalpli bir kutu aldım içini kokulu gül yaprakları ile doldurdum renkli jelatinli çikolta topları attım ( sen kalp şeklinde olanlardan da atabilirsin) birde renkli kağıtlardan minik kalpler çizdim, ona o ana kadar gönderdiğim şarkıların içinden bizi anlatan yada benim duygularımı anlatan cümleleri seçtim koydum. Birde klasik gibi gelecek ama bu biraz farklı slayt hazırladım ama bize ait fotoğraflardan oluşan değil. Tanışmamızdan yıldönümüne kadar olan önemli olayların tarihlerini not etmiştim bir kenara. tanıştık şu tarihte , çımaya başladık , ilk buluşmamız ilk öpücük ilk doğum günü ilk yılbaşı , evlenme teklifi nişanımız ... gibi sonra birkaçl gün oturdum her bir tarih için aklıma gelen o günde hissettiğim herşeyi yazdım. Baya uzun bir yazı olmuştu. Yıldönümü içinde bugün yıldönümümüz, o gün yanında olacağımdan hatta sen bunu izlerken belki mutfakta birşeyler yapıyor olabilirim gibi hayali şeyler yazmıştım . Slaytı düzenledikten sonra şarkılar attım içine düzenledim. yazılar yazarkende arka planda gittiğimiz mekanların veya o gün sinemaya gittiysek onun resm i waffle yediysek waffle resmi koydum baya orjinal bişi olmuştu

ben de güzel işlemeli bir tavla takımı almaya karar verdim.detayları da senin yaptığın tarz süprizlerle süsleyebilirim sanırım.yardımın için teşekkür ederim

Kızlarrrrrrrrrr hediyemi seçtim sonundasedef işlemeli tavla aldım,evimizde yoktu,hem birlikte oynayabiliriz hem almayı düşünüyorduk bu tarz oyunlar.aslında param olsaydı xbox almayı isterdim ama maalesef şimdilik mümkün değil.hediye olarak tavla nasıl?yanına bişeyler eklemeli miyim?zaten yemek,pasta,mumlar,notlar,romantik bir geceyle süslemeyi düşünüyorum.gerçi bunları normal zamanlarda da yaptığımız için çok fark olmayacak ama bakalım.bir dahaki özel güne de para biriktirip gramafon almayı düşünüyorum.benim kafa yumurta kapıya dayanınca çalışmaya başladı

Son düzenleme:

tavsiyem ilk fırsatta xbox al, biz balayı dönüşü hemen aldık. Ne kadar çok eğlendiğimizi anlatamam misafir gelen herkes bizden sonra almaya başladı

xbox nasıl bişey acaba ilk kez duydum

xbox ps3 gibi bir oyun makinesi fakat çok daha gelişmişi...sensörleri sayesinde sizi tarıyor ve ekrana yansıtıyor.örneğin box yapabiliyorsunuz ki bu benim en sevdiğim boxta kocamı hep dövüyorum bowling oynayabiliyorsunuz,atletizm oyunları var,yani sanki oyunun içindeymişsiniz gibi büüütün harektleriniz ekranda algılanıyor.çok eğlenceli birşey özellikle de kalabalık arkadaş grubunuz varsa.

tavsiyem ilk fırsatta xbox al, biz balayı dönüşü hemen aldık. Ne kadar çok eğlendiğimizi anlatamam misafir gelen herkes bizden sonra almaya başladı

evet gerçekten çok güzel.biz de ilk önce wi ile tanıştık arkadaşarda vardı ogünkü eğelncemizi unutamıyorum.eşimin ablalarında da xbox var cok guzel bısey ya.atletızm özellikle fitness salonlarından daha etkili kanımca,kan ter içinde kaldık oynarkenpara birikirip ilk fırsatta alıcam inşallah

bizimde ayın 24ü ilk yıldönümümüz ama görümcemle yaşadığımız için başbaşa nasıl bi kutlama sürpriz yapacağımı bilemiyorum hadi yemek yapar masa hazırlarımda film izlesek nerdeyse her akşam izlioruz zaten dışarda yemeğe gitsek oda başbaşa sayılmaz evde rahat olmak en iyisi mumlarla falan romantik bi gece olsun istiyorum çünkü eşim genelde pc başında olur ben sıkıntıdan patlarım hep evde biri oluncada kıyafetede dikkat etmek lazım malum nasıl olcak hiç bilmiyorum şubattada doğum yapıcam hayırlısıyla bebişimle ilgilenirken uzun bi süre başbaşa kalacağımızı sanmıyorum bu son şansımız yani acil yardım lazım galiba bana yemek olayı tamamda ya sonra değişik ne yapılabilir öneriniz var mı

Çiftler için Masaj güzel olur Mistik bir ortamda eşinizle güzel bir masaj yaptırabilirsiniz ve doğa içinde Anatolia Spa Legend Hotel Denize parankima bakıyor ve çiftler için masaj senasları var sonra başbaşa kalabiliyorsunuz veya şömine li bir oda tutabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…