ben de güzel işlemeli bir tavla takımı almaya karar verdim.detayları da senin yaptığın tarz süprizlerle süsleyebilirim sanırım.yardımın için teşekkür ederim
Kızlarrrrrrrrrr hediyemi seçtim sonundasedef işlemeli tavla aldım,evimizde yoktu,hem birlikte oynayabiliriz hem almayı düşünüyorduk bu tarz oyunlar.aslında param olsaydı xbox almayı isterdim ama maalesef şimdilik mümkün değil.hediye olarak tavla nasıl?yanına bişeyler eklemeli miyim?zaten yemek,pasta,mumlar,notlar,romantik bir geceyle süslemeyi düşünüyorum.gerçi bunları normal zamanlarda da yaptığımız için çok fark olmayacak ama bakalım.bir dahaki özel güne de para biriktirip gramafon almayı düşünüyorum.benim kafa yumurta kapıya dayanınca çalışmaya başladı
tavsiyem ilk fırsatta xbox al, biz balayı dönüşü hemen aldık. Ne kadar çok eğlendiğimizi anlatamam misafir gelen herkes bizden sonra almaya başladı
xbox nasıl bişey acaba ilk kez duydum
tavsiyem ilk fırsatta xbox al, biz balayı dönüşü hemen aldık. Ne kadar çok eğlendiğimizi anlatamam misafir gelen herkes bizden sonra almaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?