Yıl dönümümüz için orjinal fikri olanlar önerilerinizi bekliyorum

althea

'O'benim dünyam '♥'
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
2.474
24
158
İzmir
merhaba arkadaşlar.başlıkta da belirttiğim gibi hediye ve yapabileceğim süprizler için yardımınıza ihtiyacım var. 6 aylık evliyim evlendiğimizden beri her ay özel bişeyler yapmaya çalışıyoruz zaten bu yüzden değişik fikirlere ihtiyacım var.21 kasımda çıkma yıl dönümümüz bu tarihe kadar önerebileceğiniz fikirleri bekliyorum.söz konusu erkekeler olunca süpriz yapmak da hediye almak da çok kısıtlı maalesef.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

aynı durum bndede var 1.5 yıllk evliym 1 aralıkta birlikteliğimzn 7. yılı olcak
7 yılda herseyi yaptım süpriz kalmadı bilemiorum ne yapsam bnde , ama aklımda söle bi düşünce var abantta yer ayırıp 1 gece kalsakmı diorum yada 7 göllere falanmı götürsem emin olamıorum sen evde bişi mi yapmak istiyosun ona göre fikir verelim
konuyu takip edcem balki banada fikir olur

Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi diyerek bu topiği takibe alıyorum

zaman kısıtlamamız olduğu için hem de başbaşa kalmak açısından evde bişeyler düşünüyorum aslında:26:ama bir de şöyle bir sorun söz konusu eşim o gün izinli ve evde olacak bense işte olacağım.eğer 20yi 21e bağlayan gece bişeyler yapabilirsem o gece de eşim geç gelecek süpriz yapmak için yeterli vaktim olacak.ayrıca maddi olarak da çok fazla açılamam çünkü bizim herşeyimiz ortak ve kartlarım eşimde:44:ben de çok şey istiyorum farkındayım ama aklıma çok faklı bişey gelmiyor

Bende yakında böyle bir başlık açacaktım harika olmuş :) Dışarıda mı birşeyler planlıyorsun yoksa evde mi ? ona göre yardımcı olalım

Benim bir arkadaşım yıldönümlerinde eşini güzel bir masaj salonuna götürmüştü. Yan yana masaj yaptırmışlardı. Sonra da masaj salonu onları baş başa bırakmıştı. Nezih bir yerdi masaj salonu diyince korkmayınız

elimde gerçek ağaç yapraklarıyla yapılmış eskitmeye benzer bir albüm var.acaba ikimiz küçüklük resimlerini siyah beyaz ya da eskitme şekilde çıkartıp albümü doldursam mı diyorum.sonra bunu evlilik yıl dönümünde yapmak daha mı iyi olur diyorum:44:

Evin her köşesine mum yerleştirsen... Güzel kokulu mumlardan?.. Sonra en seksi kıyafetlerini giyip, bebe yağı ya da masaj yağıyla masaj yapsan Ben de aklımı masajla mı bozmuşum ne

Şimdi önemli bir konu bu bence ilerdeki yıllarda yanlız kalamayacaksınız o yüzden en güzeli benim çok fazla tercih ettiğim aşk yuvamız evimizde güzel bir yemek yiyip birer kadeh bişiler içmek ve sonrasını biliyorsunuz :)))).....
Süpriz olarak da evin duvarlarına kağıttan sevgi sözleri yazıp asabilirsiniz, baktığı her köşede bi tanesini görsün bence gayet hoş bir şey oluyor......

Evin her köşesine mum yerleştirsen... Güzel kokulu mumlardan?.. Sonra en seksi kıyafetlerini giyip, bebe yağı ya da masaj yağıyla masaj yapsan Ben de aklımı masajla mı bozmuşum ne

hahaha cadı kedim benimcanım en sık yaptığımız şeylerden biridir o.mesela birbirimize güzel notlar brakırız evin her yerine.ya da geç geldiği gecelerde ben güzel bir sofra kurarım mumlar şarapalar vs...birbirimizin kıyafine mektuplar,şiirler saklarız gibi gibi....ben her nekadar odun olduğumu idda etsem de eşim çok romantik bir adam.bu tarz şeyleri normal zamanlarda da yaptığımız için şaşırabileceği birşey istiyorum.

canim öncelikle kutlu olsun yildönümünüz. ben keceden kitap hazirlamistim kocisime. 3 kece yapmistim yetmisti. 3 tane farkli renklerde kece almistim, her birine sözler diktim iple. hatta boncuk aldim japonla yapistirdim boncuklari, süsleri...sonra yine iple o keceleri birbirine diktim. cok kolay ben yaptiysam sende yaparsin. esim cok sevinmisti.cok tatli duruyor.

Hımm biz 7 yılı devirdik ilişkide o yüzden artık bu tarz romantik şeylerimiz kalmadığından aklım hep romantikliğe gidiii

Biraz daha düşüniim

evet canım ortam olarak o tarz şeyler olucak zaten ve birönceki mesajda yazdığım gibi,o sevgi sözleriyle dolu duvarları biz sık sık yaparız birbirimize

Benim içimdeki romantik kadın ölmüş bunu anladım hayatta uğraşamazdım böyle bir şeyle

Yanlış anlama çok tatlı ve uğraş verici bir şey. O popo bende yok ondan uğraşamazdım diorum

hatta bir keresinde eşim portmantoya 2-3 fatura koymuş zarf içinde.faturya bakmak için okuduğumda faturada bana itafen sözler yazıyordu işte sevgi borcunuz şukadar falan gibi.tabi daha güzel de ben anlatamıyorum şimdi.ben o süprizine çok şaşırmıştım mesela eşine süpriz yapmak isteyenlere fikir olsun ben çok mutlu olmuştum sırıtmıştım bütün gece

Son düzenleme:

teşekkür ederim canımhediye paketi yapıp içine böyle birşey ve farklı hediyeler de koyabilirim olabilir aslında

canim bak disari cik sokaktan tas mas al :)) kardesim bize süpriz yapmisti böyle. taslarin üstüne kalemle sevgi sözcükleri yazmis. güzel bi kutunun icine koymustu. cok mutlu olmustuk,cunku her an icin güzel sözler vardi. kavga aninda ben mesela direk o taslari alip bakiyorum sinirliligim geciyor :)) bence guzel masa hazirla sonra de oyun oynayalim, kutudan herkes sirayla bi tas cikarip ustundeki yaziyi okusun. cok güzel olur hem masrafsiz

evet değişik fikirler sehervakti bunlardan bir derleme yapabilirim.şu kalın kazak gibi örgü montlar var ya onları beğeniyordu eşim öyle birşey alıcam zaten ama bunlar çok klasik ayrıca değişik birşey daha arıyorum bu yazdıklarınıza benzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…