Sağ olasın canım kardeşim.Yaa lale abla bayılıyorum sana. Öpüşüp koklaşmak tabi ki ama hediye vs ne bileyim bir yemek organizasyonu gibi. Biz daha yeni evliyiz 6 ay oldu da sanki benimki kutlamayacakmış gibi hissettim biraz kırıldım ama bilemiyorum günahını da alıyor olabilirim bugün yıl dönümümüz
Bence kutlanmasi gereken ozel gunler sirali tam listeMerhaba kızlar,
Asla dert değil ama size danışmak istediğim bir konu var. Evlendikten sonra sevgililik yıl dönümü kutlanmalı mı sizce? Yoksa sadece evlilik yıl dönümü mü kutlanmalı? Tabi ki kişilerin tercihine bağlı ama danışmak istedim, teşekkürler
Bencede kutlamalıBizim de düğün ve nikah ayrı, nikahı kutlayacağız ama bence sevgililik için en azından bir çiçek çikolata alınmalı diye düşünüyorum bakalım alacak mı
Amin çok teşekkür ederimmSağ olasın canım kardeşim.
Belki bir sürpriz yapacaktır,bekle bakalım.
Yapmazsa da sen kutla,alıştır her özel günü kutla. Alışır inşallah.
Yemek olayı zor bizde. Minicik bebek var. Ama sevdiğim tatlıyı,dondurmayı getirir bana yeter. Doğum günümde,evlilik yıl dönümünde şatafatlı hediye beklerim,yalan değil.
Allahım sonsuz mutluluklar nasip etsin inşallah kardeşim.
Rica ederim.Amin çok teşekkür ederimm
Yaaaa çook güzel bayıldım valla harikasınız maşallahBiz ilk kez instagram üzerinden konuşmaya başlamıştık eşimin mesajı ile. "Merhaba, rahatsızlık vermiyorum umarım, aynı dersi alıyoruz sizinle..." gibi bir mesaj atmıştı. 7 senedir aynı gün aynı saatte yeniden o mesajı atar instagramdan, her seferinde de heyecanla beklerim hatırlayıp atacak mı diye :) Benim için gayet yeterli :)
İnan çok gereksiz aktivitelerMerhaba kızlar,
Asla dert değil ama size danışmak istediğim bir konu var. Evlendikten sonra sevgililik yıl dönümü kutlanmalı mı sizce? Yoksa sadece evlilik yıl dönümü mü kutlanmalı? Tabi ki kişilerin tercihine bağlı ama danışmak istedim, teşekkürler
Çok teşekkürlerYaaaa çook güzel bayıldım valla harikasınız maşallah
Evlendikten sonra sevgili yıldönümü niye kutlansin ayol bosverin. Bir dünya gün var zaten amannn( Şahsi fikrimdir),Merhaba kızlar,
Biz sadece evlilik kutluyoruz , bide doğum gunleri falanMerhaba kızlar,
Hahahahha yaa ne tatlısınızYok yaaaa. Bence kutlanmaz. biz 10 senedir birlikteyiz, 7 senedir evliyiz. 1 temmuzda sevgili olmuştuk. sevgiliyken gideri vardı da evlendikten sonra bence pek önemi kalmıyor. Biz de o gün geldiğinde “vay beee 7 yıl olmuş, ne çabuk geçti, iyi Ki tanıştıK, evlendik“ filan gibi cümlelerle anıyoruz sadece. Onun haricinde çiçekli böcekli bir kutlama olmuyor. Ha bir de o tarih kabotaj bayramı, artık dalgasına Kabotaj Bayram’ın kutlu olsun filan diyoruzbi yerden sonra espriye dönüyor.
Bazen o modu yaşıyorum özellikle regl öncesiValla içinizden geliyorsa olur tabi neden olmasın ... bir zaman sonra seni gördüğüm güne de sana da lanet olsun herif moduna geçiliyor zaten öyle tanışma gününü falan kutlamak kalmıyor dhdgf