Yıl dönümü hediyesi?

MiSS_GoTHiC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
806
320
108
Merhaba arkadaşlar.Bir ay sonra sevgilimle yıl dönümümüz var ve ben şimdiden tutuştum ne yapabilirim diye..Farklı şehirlerdeyiz,o günü beraber geçirebilir miyiz bilmiyorum ama en azından güzel bir hediye almak isterim..Bu ilk yıl dönümümüz olucak ve ben çok heyecanlıyım.Öyle klasik hediyeler almak istemiyorum ama sevineceği de bişey olsun istiyorum.Değerli fikirlerinizi bekliyorum :)

İhtiyacı olan bir hediyeye her zaman sevinir insan. İyi bir istihbarat ağı kurup neye ihtiyacı olduğunu öğrenin. Sırf farklı olmak için gereksiz şeyler almayın.

Benim birkaç gün sonra evlilik dönümüm var ona bile bulamıyorum, bakayım sana nasıl fikirler gelecek :)

Aslında geçen hafta konuşurken içi şişkin olan montlardan almak istediğini söylemişti..Tamam bunu alırım almasına da,böyle farklı ve özel bişeyler de olsun istiyorum :)

kişiye özel ürünler çok hoş oluyor ve kesinlikle beğeniliyor.. mesela üzerinde ismi yazılı bir cüzdan yaptırabilirsiniz

hatta maddi olarak sizi aşmayacaksa onun beğendiği montlardan alıp cebine de bu cüzdanı koyabilirsiniz.. hediye içinde hediye oldukça şaşırtıcı olur

Konunuz yanlış yerde , en kısa süre içinde ilgili bölüme taşınacaktır.
Bilginiz olsun..

Sevgilin kac yasinda?

Aslında geçen hafta konuşurken içi şişkin olan montlardan almak istediğini söylemişti..Tamam bunu alırım almasına da,böyle farklı ve özel bişeyler de olsun istiyorum :)
O özel romantik şeyler var ya erkeklerin hiiiiç umurunda değil. Kesin bilgi, yayabiliriz.

Nette buldum buldum 'a bak değişik ve guzel seyler var.Nice birlikte güzel yıllarınız olsun inşaallah. .

Sevgilin kac yasinda?
27 yaşında zıpzıpçım :)
O özel romantik şeyler var ya erkeklerin hiiiiç umurunda değil. Kesin bilgi, yayabiliriz.
Aslında evet doğru söylüyorsun da,yazın fotoğraflarımızla ilgili bi sürpriz yapmıştım ve çok beğenmişti,belki gene sever diye dedim :)
bence atla yanına git,en güzel hediye
Nasipse gidicem zaten yanına.Orda hep gittiğimiz bi türkü bar var,acaba orda mı bişeyler yapsam?
Kol düğmesi alabilirsin..Tabi kullanıyorsa.
Kol düğmesi kullanmıyor canım malesef
Nette buldum buldum 'a bak değişik ve guzel seyler var.Nice birlikte güzel yıllarınız olsun inşaallah. .
Teşekkür ederim,inşallah :) Tamam bakıcam oraya :)

Yanıtlayan herkese çok teşekkür ederim.Erkeğe hediye bulmak sıkıntı oluyor ya,romantik de olmadıkları için iyice zorlaşıyor.Fikirlerinizi bekliyorum :)

Aslında evet doğru söylüyorsun da,yazın fotoğraflarımızla ilgili bi sürpriz yapmıştım ve çok beğenmişti,belki gene sever diye dedim :)

Genelde erkekler bizim yaptığımız romantik sürprizlere biz üzülmeyelim diye seviniyorlar bence. Yani bilmemkaç dilde seni seviyorum yazan kağıt parçaları çok umurlarında değil. Ya da ilk sinema biletlerimiz gibi hatıraların olduğu romantik şiirlerin yazılıdığı bir kutu çok dikkatlerini çekmiyor. Böyle şeylere biz kadınlar önem veriyoruz sadece.

Kesinlikle katılıyorum. Ben eşime evlendikten sonra kalpli bir kutu içinde bizim için önemli tarihleri yazmıştım, cok hoşuna gitti hatta tarihleri anlamlarını söyleyip iyi vakit geçirmiştik sadece 1 tanesini bulamamış ti oda benim muzipligim uydurma bir tarihti

Sonta kim sorarsa o devam edecekti tabisi yalan olduAma en azindan o kadar uzun sure gecmesine ragmen ilk bulustugumuz tarihi ustune yerine varana katar soylemesi cok hosuma gittiydi.Dogrusu ben onlari bulana kadar dusun dusun bayagi bir yorduydum kendimi, itiraf ediyorum benden daha iyi cikti bu konuda

Ilk bhlustugumuzda benim t_shirt koltuk alti yirtildiydi artik ne delilik yaptiysakAdam onu bile unutmamis, uyuz seyyok yok oyle aklinizdan kotu birsey gecmesin oyle yaramazlik degil

Ne yaptın dediğim yere baktın mi?

Ne yaptın dediğim yere baktın mi?
Evet canım baktım oraya ve bikaç şey çok hoşuma gitti.Resimli duvar saatleri var onları cidden çok beğendim ve odasında da saat yok :) Bir de magic egg var.Yumurtayı kırıyorsun,içinden bitki çıkıyor.Bi müddet sulanıyor 10 gün kadar ve sonra o bitki büyüyünce yapraklarında yazılar çıkıyor.Ama benimki onu sulamayı unutur kesin Henüz karar vermiş değilim malesef..O dediğim montlardan almayı çok istiyordu ama bulunduğum ilçede bulamam onlardan,ancak ki İstanbul'a onun yanına gittiğimde alabilirim ama o zaman da yanımda olacağı için sürprizi olmayacak O yüzden burdayken hazırlamam lazım hediyemi :/

Mont işi riskli üstüne olur olmaz, beğenir beğenmez. .

Ben eşime en son cüzdan, kalem, anahtarlık vekartlik 4 lu tatakım vardı onu almıştım. Üstünde adı ve soyadı yazıyor. Çokbbeğendi ve kullanıyor. Mesela sigara içiyorsa Çakmak olabilir.uzerine ikinizin adini da yazdirabilirsin.mesela cakmagin uzerine ikinizin, cuzdanin uzerine onun ad ve soyadi gibi de olabilir.Bu tarz şeyler hoşlarina gidiyor.ama sakin yumurta isine girme, kesin unutur sonra da ne yapacagini bilemez deli divane cok guzel espirili seyler de var ama onlari artik evlenince yaparsin

Ask kavonozlarini sakin deneme icinde cinsel icerikli yazilarda var ona goreBizzat denendi

Teşekkür ederim canım msjın için. Evet mont işi riskli,doğru diyorsun.Sigara kullanmıyor malesef,o yüzden çakmak işi de yattı.Dediğin takım güzelmiş aslında.Bi onu araştırayım bakayım.Yumurta bana da sakat geldi,sulamaz biliyorum

Ben buldum'dan aldiydim.son 1 yildir taktim oraya, genelde oradan aliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…