- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
-
İhtiyacı olan bir hediyeye her zaman sevinir insan. İyi bir istihbarat ağı kurup neye ihtiyacı olduğunu öğrenin. Sırf farklı olmak için gereksiz şeyler almayın.Merhaba arkadaşlar.Bir ay sonra sevgilimle yıl dönümümüz var ve ben şimdiden tutuştum ne yapabilirim diye..Farklı şehirlerdeyiz,o günü beraber geçirebilir miyiz bilmiyorum ama en azından güzel bir hediye almak isterim..Bu ilk yıl dönümümüz olucak ve ben çok heyecanlıyım.Öyle klasik hediyeler almak istemiyorum ama sevineceği de bişey olsun istiyorum.Değerli fikirlerinizi bekliyorum :)
Merhaba arkadaşlar.Bir ay sonra sevgilimle yıl dönümümüz var ve ben şimdiden tutuştum ne yapabilirim diye..Farklı şehirlerdeyiz,o günü beraber geçirebilir miyiz bilmiyorum ama en azından güzel bir hediye almak isterim..Bu ilk yıl dönümümüz olucak ve ben çok heyecanlıyım.Öyle klasik hediyeler almak istemiyorum ama sevineceği de bişey olsun istiyorum.Değerli fikirlerinizi bekliyorum :)
O özel romantik şeyler var ya erkeklerin hiiiiç umurunda değil. Kesin bilgi, yayabiliriz.Aslında geçen hafta konuşurken içi şişkin olan montlardan almak istediğini söylemişti..Tamam bunu alırım almasına da,böyle farklı ve özel bişeyler de olsun istiyorum :)
27 yaşında zıpzıpçım :)Sevgilin kac yasinda?
Aslında evet doğru söylüyorsun da,yazın fotoğraflarımızla ilgili bi sürpriz yapmıştım ve çok beğenmişti,belki gene sever diye dedim :)O özel romantik şeyler var ya erkeklerin hiiiiç umurunda değil. Kesin bilgi, yayabiliriz.
Nasipse gidicem zaten yanına.Orda hep gittiğimiz bi türkü bar var,acaba orda mı bişeyler yapsam?bence atla yanına git,en güzel hediye
Kol düğmesi kullanmıyor canım malesefKol düğmesi alabilirsin..Tabi kullanıyorsa.
Teşekkür ederim,inşallah :) Tamam bakıcam oraya :)Nette buldum buldum 'a bak değişik ve guzel seyler var.Nice birlikte güzel yıllarınız olsun inşaallah. .
Aslında evet doğru söylüyorsun da,yazın fotoğraflarımızla ilgili bi sürpriz yapmıştım ve çok beğenmişti,belki gene sever diye dedim :)
Genelde erkekler bizim yaptığımız romantik sürprizlere biz üzülmeyelim diye seviniyorlar bence. Yani bilmemkaç dilde seni seviyorum yazan kağıt parçaları çok umurlarında değil. Ya da ilk sinema biletlerimiz gibi hatıraların olduğu romantik şiirlerin yazılıdığı bir kutu çok dikkatlerini çekmiyor. Böyle şeylere biz kadınlar önem veriyoruz sadece.
27 yaşında zıpzıpçım :)
Aslında evet doğru söylüyorsun da,yazın fotoğraflarımızla ilgili bi sürpriz yapmıştım ve çok beğenmişti,belki gene sever diye dedim :)
Nasipse gidicem zaten yanına.Orda hep gittiğimiz bi türkü bar var,acaba orda mı bişeyler yapsam?
Kol düğmesi kullanmıyor canım malesef
Teşekkür ederim,inşallah :) Tamam bakıcam oraya :)
Yanıtlayan herkese çok teşekkür ederim.Erkeğe hediye bulmak sıkıntı oluyor ya,romantik de olmadıkları için iyice zorlaşıyor.Fikirlerinizi bekliyorum :)
Evet canım baktım oraya ve bikaç şey çok hoşuma gitti.Resimli duvar saatleri var onları cidden çok beğendim ve odasında da saat yok :) Bir de magic egg var.Yumurtayı kırıyorsun,içinden bitki çıkıyor.Bi müddet sulanıyor 10 gün kadar ve sonra o bitki büyüyünce yapraklarında yazılar çıkıyor.Ama benimki onu sulamayı unutur kesinNe yaptın dediğim yere baktın mi?
Evet canım baktım oraya ve bikaç şey çok hoşuma gitti.Resimli duvar saatleri var onları cidden çok beğendim ve odasında da saat yok :) Bir de magic egg var.Yumurtayı kırıyorsun,içinden bitki çıkıyor.Bi müddet sulanıyor 10 gün kadar ve sonra o bitki büyüyünce yapraklarında yazılar çıkıyor.Ama benimki onu sulamayı unutur kesinHenüz karar vermiş değilim malesef..O dediğim montlardan almayı çok istiyordu ama bulunduğum ilçede bulamam onlardan,ancak ki İstanbul'a onun yanına gittiğimde alabilirim ama o zaman da yanımda olacağı için sürprizi olmayacak O yüzden burdayken hazırlamam lazım hediyemi :/
Mont işi riskli üstüne olur olmaz, beğenir beğenmez. .
Ben eşime en son cüzdan, kalem, anahtarlık vekartlik 4 lu tatakım vardı onu almıştım. Üstünde adı ve soyadı yazıyor. Çokbbeğendi ve kullanıyor. Mesela sigara içiyorsa Çakmak olabilir.uzerine ikinizin adini da yazdirabilirsin.mesela cakmagin uzerine ikinizin, cuzdanin uzerine onun ad ve soyadi gibi de olabilir.Bu tarz şeyler hoşlarina gidiyor.ama sakin yumurta isine girme, kesin unutur sonra da ne yapacagini bilemez deli divanecok guzel espirili seyler de var ama onlari artik evlenince yaparsin
Ask kavonozlarini sakin deneme icinde cinsel icerikli yazilarda var ona goreBizzat denendi
Teşekkür ederim canım msjın için. Evet mont işi riskli,doğru diyorsun.Sigara kullanmıyor malesef,o yüzden çakmak işi de yattı.Dediğin takım güzelmiş aslında.Bi onu araştırayım bakayım.Yumurta bana da sakat geldi,sulamaz biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?