Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok güldüm kusura bakma :) ama başıma gelse sinir olurdum. Benim 35 yaşında kadınlardan yana bahtsiz olan bi kuzenim var. Biriyle görüşmeye başladı ama kız gonulsuz. Ben de biraz akıl verdim. Eğlenceli şeyler yap kızın canını sıkma üzerine gitme bir de arada ufak hediyeler al dedim. Neyse aradan bi hafta geçti aradı ben dediklerini yaptım ama kız tellerine çıkmıyor dedi. Ne yaptın hediye aldın mi dedim. Aldım çok zayıftı kansızlık tedavisi görüyordu ben de dana ciğeri aldım dedi. Eminim yok canım abartmis diyenler olur ama vallahi yapmış teyzemde dogruladi. Aklıma o geldi
Ama ben kuzenimden bilirim dünya iyisidir. Yani aç olsun geç karşısına açım de lokmasini verir o derece. Çocuk ruhludur kötülük düşünmez. Eşinizde öyle biriyle akıl edememistir belki. Ne bileyim pek kız arkadaşı olmadıysa bilmiyordur bu işleri. Bir de böyle dusunun
benimki onu bile almadı.......
komik ama hiç hediye olmamasından iyidir :)
muhtelemelen unuttu yol üstünde anımsadı alacak birşey yoktu tavuk dönerciden döner aldı
nasıl senaryo :)