• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıl dönümü hediyesi

gunay07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
40
3
48
33
Arkadaslar Merhaba erkek arkadaşımla 20 eylülde 1 yıl olacak yıl dönümü hediyesi olarak ne alabilirim güzel değişik anlamlı ve öğrenci olduğum için çok pahalıya kacmayan bişey fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim

21 Eylül de bizim 1. evlilik yıldönümümüz eşim bana telefon aldı ben ona ne alacağımı bilmiyorum o_O Aslında hep söylerdi çocukluğundan içinde ukde kalmış uzaktan kumandalı arabalar sanırım uzaktan kumandalı araba alıcam :KK68:

ihtiyacı olan bir şey yok mu? mesela kış geliyor güzel bir eşofman altı gibi bir şey bence çok hoş olur. video falan yaptırıp anlık mutlu edeceğine ihtiyacı olan bir şey almak daha mantıklı gelir bana.

21 Eylül de bizim 1. evlilik yıldönümümüz eşim bana telefon aldı ben ona ne alacağımı bilmiyorum o_O Aslında hep söylerdi çocukluğundan içinde ukde kalmış uzaktan kumandalı arabalar sanırım uzaktan kumandalı araba alıcam :KK68:
Ay evet benim sevgilimde istiyor ama hem çok pahalı onun begendikleri hemde ben romantik bişey istiyorum

Ben yastik islemistim :) askere giderken de mendil. Sana gozimun nurunu döktüm olayi:)

Nasıl böyle herkese farklı kelimeler söyletip seni seviyorum falan gibi mi
Evet video 10 yada 20 kişilik oluyo insanlara istediğini söyletiyorsun. Yıl dönümünüz kutlu olsun günay sen çok seviyor gibi. Sevdiğiniz şarkı varsa onuda koydurursun Ben eşime doğum gününde yapmıştım güzel oldu özelden atarım bakarsın.

ihtiyacı olan bir şey yok mu? mesela kış geliyor güzel bir eşofman altı gibi bir şey bence çok hoş olur. video falan yaptırıp anlık mutlu edeceğine ihtiyacı olan bir şey almak daha mantıklı gelir bana.
Kıyafet falan almamı istemez hediye alırken de sor diyo ama ben bu sefer sormak istemiyorum

Evet video 10 yada 20 kişilik oluyo insanlara istediğini söyletiyorsun. Yıl dönümünüz kutlu olsun günay sen çok seviyor gibi. Sevdiğiniz şarkı varsa onuda koydurursun Ben eşime doğum gününde yapmıştım güzel oldu özelden atarım bakarsın.
Çok teşekkür ederim

Kıyafet falan almamı istemez hediye alırken de sor diyo ama ben bu sefer sormak istemiyorum
açıkca söylemiş sor demiş yani. ne tarz şeylerden hoşanır peki?
yani biri bana cd falan yaptırsa ne bilim güzel de bir kere bakacaksın koyacaksın bir kenara. bir de zaten birbirinize hissettriyorsunuzdur sevginizi..

açıkca söylemiş sor demiş yani. ne tarz şeylerden hoşanır peki?
yani biri bana cd falan yaptırsa ne bilim güzel de bir kere bakacaksın koyacaksın bir kenara. bir de zaten birbirinize hissettriyorsunuzdur sevginizi..
Sen böyle daha belirgin bişey yap diyosun ikimizin resmini kara kalem yaptirsam

Canim sevgilinin zevkini bilmiyorum ama ihtiyaci olan bir seyi almak daha mantikli olur :)

Back