Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef sigara kullanmıyor
Maalesef sigara kullanmıyor
Nasıl böyle herkese farklı kelimeler söyletip seni seviyorum falan gibi miSeni seviyorum videosu yaptır. Fiyatı yüksek değil değişik de.
boyle maalesefe can kurban![]()
Ay evet benim sevgilimde istiyor ama hem çok pahalı onun begendikleri hemde ben romantik bişey istiyorum21 Eylül de bizim 1. evlilik yıldönümümüz eşim bana telefon aldı ben ona ne alacağımı bilmiyorumAslında hep söylerdi çocukluğundan içinde ukde kalmış uzaktan kumandalı arabalar sanırım uzaktan kumandalı araba alıcam
![]()
ihtiyacı olan bir şey yok mu? mesela kış geliyor güzel bir eşofman altı gibi bir şey bence çok hoş olur. video falan yaptırıp anlık mutlu edeceğine ihtiyacı olan bir şey almak daha mantıklı gelir bana.[
Evet video 10 yada 20 kişilik oluyo insanlara istediğini söyletiyorsun. Yıl dönümünüz kutlu olsun günay sen çok seviyor gibi. Sevdiğiniz şarkı varsa onuda koydurursun Ben eşime doğum gününde yapmıştım güzel oldu özelden atarım bakarsın.Nasıl böyle herkese farklı kelimeler söyletip seni seviyorum falan gibi mi
Kıyafet falan almamı istemez hediye alırken de sor diyo ama ben bu sefer sormak istemiyorumihtiyacı olan bir şey yok mu? mesela kış geliyor güzel bir eşofman altı gibi bir şey bence çok hoş olur. video falan yaptırıp anlık mutlu edeceğine ihtiyacı olan bir şey almak daha mantıklı gelir bana.
Çok teşekkür ederimEvet video 10 yada 20 kişilik oluyo insanlara istediğini söyletiyorsun. Yıl dönümünüz kutlu olsun günay sen çok seviyor gibi. Sevdiğiniz şarkı varsa onuda koydurursun Ben eşime doğum gününde yapmıştım güzel oldu özelden atarım bakarsın.
açıkca söylemiş sor demiş yani. ne tarz şeylerden hoşanır peki?Kıyafet falan almamı istemez hediye alırken de sor diyo ama ben bu sefer sormak istemiyorum
Çok hoş ama el becerisi 0 bendeBen yastik islemistim :) askere giderken de mendil. Sana gozimun nurunu döktüm olayi:)
Sen böyle daha belirgin bişey yap diyosun ikimizin resmini kara kalem yaptirsamaçıkca söylemiş sor demiş yani. ne tarz şeylerden hoşanır peki?
yani biri bana cd falan yaptırsa ne bilim güzel de bir kere bakacaksın koyacaksın bir kenara. bir de zaten birbirinize hissettriyorsunuzdur sevginizi..