- Konu Sahibi esinesinti
-
canım,
can çıkmayan hastadan ümit kesilmezmiş tabiri caizse
Rabbim Ol der Oluverir
bol bol dua et hem senin için hem bizim için
inşallah güzel haberlerini duymak ta nasip olur
herşey gönlünce olsun canım....
eşim ilaçlarını aksatmadan kullanıyor.otları ve macununu ihmal etmeden yiyor.ama biz tek labaratuvarın tahliline göre karar vermemek için haftaya tekrar talil yaptırttacağız.Eğer burdada aynı çıkarsa ilaçlara devam ta ki nisan sonuna kadar o zaman artık ne olduğuna karar vericez ya tüp bebek yada artık mikroenjeksiyon.Dr ileri düzeyde bir tedavi gerekir dedi.Umarım hiç birine gerek kalmaz.
esincim sizin oraları bilmem ama
ankarada düzen labaratuvarı var
yanılma payı yok gibi
en iyiler bile orayı öneriyor sonuç almak için
bir araştır istersen, belki burda yaptırabilirsin.
kızlar bı akrabam anlattı.sayısı mılyonun altında hareketlılığıde %98 hareketsız olan spermlerı bır yılın sonunda %75 hareketlı ve 25 mılyona ualşamış.doktorunun verdığı ılaçlarla.aslınd asüre daha kısaymış 3 ay falan dedı galıba ama alkol aldığı için bır yıla uzamış.o yuzden moral bozmayın sonuçta ılaclar gayet ii günümüzde.ve akrabamız şuan 3 aylık hamıle.:)
canım ileri hareketi olsaydı çok iyiydi
bunun için doktor ne önerdi.birde diz dirsek pozisyonunu deneyin hep böyle durumlarda en iyi pozisyonmuş.spermler rahma daha kolay gidiyormuş
moralini bozmak istemem fakat, eşinin sonuçları doğal yolla hamile kalman için yeterli değil. Tıbbi destek almak zorundasınız.Ama en azından şükürki azospermi (sıfır sperm) değil. Sadece doğal yolla olması biraz zor. Bence en kısa zamanda bir doktora başvur.Nereden mi biliyorum şu an aynı durum benim başımda bizimde spermiyogram sonucumuz sizinkiyle neredeyse aynıydı ve önümüzdeki ay tüp bebek yapıyoruz. Ama allah tan umut kesilmez elbette mucizeler bizim için. Fakat lütfen eşine destek ol, bu duygunun yoğunluğunu endişeni ona yansıtma, çok etkileniyorlar, eğer strese girerse onu daha olumsuz etkilersin. Destek ol ve kuvvetli görün. Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah.
BACIM; NASI O DİZ DİRSEK MUHABBETİ... BEN ANLAMADIM...ANLAT Bİ CANIM YAAA...:uhm:
Kızlar yapılan spermiyogram sonucu sonuçlarımız kötü çıktı.
Volu : 4ml
MI Sperm Sayısı : 55 Mil
Toplam Sperm Sayısı : 220 Mil
İleri Doğru Hızlı :%0
Yavaş Doğrusal :%0
Yerinde hareket :%20
Hareketsiz : %80
Baş şekil anomolisi : %38
Boyun : %54
Kuyruk Anomolisi : %8
Absitınans süresi :4
lifefaksiyon : 16 Dk.
Ph : 8
Bilenleriniz varsa yorumlamanızı istiyorum.bu durumda hamile kalan..yada bu durumda tüp bebek ile hamile kalan.bana bilgi verin ne olur çıldırıcam.senağlama
canim diz dirsek pozisyonu ben yanlis bilmiyorsam bu hayvanlarin iliskiye girdigi pozisyon yani sen cok afedersin emekler gibi duruyorsun. esin arkadan yaklasiyor sana.dizlerinin ustunde
\bilmem anlatabildin mi?
internette arattir buluirsun canim resimlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?