- Konu Sahibi esinesinti
-
Kızlar yapılan spermiyogram sonucu sonuçlarımız kötü çıktı.
Volu : 4ml
MI Sperm Sayısı : 55 Mil
Toplam Sperm Sayısı : 220 Mil
İleri Doğru Hızlı :%0
Yavaş Doğrusal :%0
Yerinde hareket :%20
Hareketsiz : %80
Baş şekil anomolisi : %38
Boyun : %54
Kuyruk Anomolisi : %8
Absitınans süresi :4
lifefaksiyon : 16 Dk.
Ph : 8
Bilenleriniz varsa yorumlamanızı istiyorum.bu durumda hamile kalan..yada bu durumda tüp bebek ile hamile kalan.bana bilgi verin ne olur çıldırıcam.senağlama
canım benim eşiminde sperm sayısı oldukça düşüktü.ileri hızlısı %10 gibiydi.totaldede 48 milyondu.yaklaşık 4 aydır bir vitamin ve koenzim q 10 klomen ve vac diye 4 tane ilaç kullanıyordu.dünkü testi çok iyiydi.hareketlilik %52 olmuş.birde keçiboynuzu ezilince özelliği gidiyormuş.tozunu değilde kendini yedir.ben yedirdim.sayımızda 98 milyon olmuş.3 ay sonra testi bi daha tekrarlayın kesin yükselir.ümidini hiç kaybetme.normal olmazsa tüp kesin olur.
kızlar ya ben bişey sorucam bu sperm hareketsizliği iiçin doktorlarınız mı ilaç veriyor yoksa sizi bevliyeciğe mi yönlerdiriyor bizim doktorumuz eşim sigara içtiği için 1 ay sadece 4 tane sigara içecek dedi ve eğer yine hareketsizik devam ediyorsa tüp bebek diyor lütfen banada yardım edin ne yapmalıyım
Canım moralini bozma lütfen senin güçlü olman gerek. Ben inanıyorum inş sende hamiş olacaksın bebeğini kucağına alıcaksın inş. Bak hepimiz dua ediyoruz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?