• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yiki dodun, iy ki varsn Gllerdiyarm

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
:nazar::nazar::nazar:
zemuszemusiyiki dogdunzemuszemus
zemuszemusiyiki varsinzemuszemus
opuyorumnanaktandogum günün kutlu olsun yengosum pirlantamopuyorumnanaktan

:lepi:kizlar bilenleriniz var ben suan gullerdiyari olan yengemdeyim:lepi:

zemuszemusve bugün onun dogum günüzemuszemus

kaydirigubbakcemile5suan onu lafa tutuyorum ve laptoptan süpriz dogum günü topigi aciyorumkaydirigubbakcemile5

zemuszemusumarim süprizimi begenirsin yengosum pirlantamzemuszemus
opuyorumnanaktanbilenler var ama bilmeyenler icin gullerdiyari benim yengem oluyo kizlaropuyorumnanaktan

dogumgunu45.jpg

doğum günün kutlu olsun güllerdiyarım nice senelere bizle kk ıle gir emii :)

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun.nice mutlu yıllara tatlim.iyiki dogdun iyiki varsin güllerdiyari canim arkadasim.opuyorumnanaktan

f60001499e8ii4gr.gif

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

güllerin içinden gelen güller kadar harika KK dostumopuyorumnanaktangüllerdiyarım opuyorumnanaktan iyi ki doğdun :Saruboceq: ve iyi ki seni tanıdım:Saruboceq:

bizi tanıştıran incime ayrıca çok teşekkür ederimŞeniza.s.

gülüm nice mutlu yıllara:Saruboceq: yüce Rabbim sana ve ailene sağlıklı hayırlı huzurlu mutlu ömürler bağışlasın:Saruboceq:

b-400107-do&

doğumgünün kutlu olsun sevdiklerinle dilediğin her güzel şeyi yaşaman dileklerimle güllerdiyarı a.s.

incitanemmmm yapmışsın yine yapacağını sanada bi öpücük vereyimmm şekerim Şeniz

incimi kk nın meleği ilan edelim seninde eline yüreğine sağlık cnmm herkes için düşündüğün guzellıklerın bın katı sana dönsün amin:))

canim benim incitanem biricigim okadar saskinimki ne diyecegimi bilmiyorumsenağlama
canimsin yaa inan cok duygulandimsenağlamaŞeniz
canim benim iyiki varsin iyiki senin gibi bir yegenim var sen bitanesin:asigim:
demek bana sürpriz yapiyordun leptopu kucagina alip oturdunyerimseniben
yüregi güzel kendi güzel yegenim benim inan cok mutlu oldum cook tesekkür ederimopuyorumnanaktanŞeniza.s.

dogumgunu45.jpg

doğum günün kutlu olsun güllerdiyarım nice senelere bizle kk ıle gir emii :)
canim inan cok sasirdim bana büyük bir sürpriz oldusenağlama
nakadar güzel yazmissin inan cok duygulandimsenağlamaŞeniz
canim benim yaa cok cok tesekkür edrim yüregine saglikopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun.nice mutlu yıllara tatlim.iyiki dogdun iyiki varsin güllerdiyari canim arkadasim.opuyorumnanaktan

f60001499e8ii4gr.gif

canim kanaryam inan ne yazayim bilmiyorum okadar güzel seyler yazmissiniz ki benim icin cok bambaska bir dogum günü sürprizi oldusenağlama
yüregi güzel arkadasim benim cok cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanŞeniz:asigim:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

güllerin içinden gelen güller kadar harika KK dostumopuyorumnanaktangüllerdiyarım opuyorumnanaktan iyi ki doğdun :Saruboceq: ve iyi ki seni tanıdım:Saruboceq:

bizi tanıştıran incime ayrıca çok teşekkür ederimŞeniza.s.

gülüm nice mutlu yıllara:Saruboceq: yüce Rabbim sana ve ailene sağlıklı hayırlı huzurlu mutlu ömürler bağışlasın:Saruboceq:

b-400107-do%C4%9Fum_g%C3%BCn%C3%BC_pastas%C4%B1.jpg
sardusum melegim ne güzel sözler bunlar amin canim bu güzel dileklerin icin sagolasin:Saruboceq:Şeniz
allah sizlerinde evinde saglik huzur ve mutlulugu eksik etmesin:Saruboceq:
sizlerde iyiki varsiniz iyiki incim bizleri tanistirmis sayesinde sizin gibi güzel dostlarim oldu:asigim:
cok cok tesekkür ederim sardusum yüregine saglikopuyorumnanaktan:asigim:a.s.

doğumgünün kutlu olsun sevdiklerinle dilediğin her güzel şeyi yaşaman dileklerimle güllerdiyarı a.s.

incitanemmmm yapmışsın yine yapacağını sanada bi öpücük vereyimmm şekerim Şeniz
amin canim sagolasin bu güzel dileklerinle beni cok mutlu ettin yüregine saglik:asigim:
canim cok cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan:asigim:

mutlu olmana sevındım cnmm senı cok opuyorumm ve incimi:))opuyorumnanaktan

canim benim böylesine güzel bir sürprize mutlu olmamak mümkünmü:asigim:
hepinize cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan
ayrica inciminde selami varopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim kanaryam inan ne yazayim bilmiyorum okadar güzel seyler yazmissiniz ki benim icin cok bambaska bir dogum günü sürprizi oldusenağlama
yüregi güzel arkadasim benim cok cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanŞeniz:asigim:
canimsin.Rabbim sana uzun uzun ömürler versin.incisim de yine yapmis yapacagini.sana da tskler inci parem.bu güzel linki haber verdigin icin.ikinizide cok seviyor ve kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

love260.gif

66ga2.gif
love375.gif
x200907014a4b0857072dd1.png
love375.gif
66ga2.gif

love260.gif
güllerdiyarı,canım benim doğum günün kutlu olsun.sizleri tanımaktan büyük mutluluk duyuyorum.Rabbim hiç bir zaman keder göstermesin.mutluluk,huzur,sağlık,bereket ve sevgi ömründen hiç eksik olmasın.iyi ki doğdun iyi ki varsın.sevdiklerinle daha nice senelere sevgiyle...
(bu arada böyle güzel haberleri vermeyi adet haline getiren incitanem zuzuma da helal olsun diyorum.yukarıdaki dilekleri onun içinde diliyorum.sevginiz,muhabbetiniz bol olsun.)

Back