Merhaba!
Öncelikle kısaca kendimden bahsedeyim, 7yıl önce bir Anadolu lisesinin FM bölümünden mezunum. O zaman radikal bir kararla eğitim hayatımı sonlandırdım ama hep içime dert oldu.. Bu yıl bıktım artık sızlanmaktan ygs ye hazırlanmaya başladım..
ilk istediğim bölüm Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlikti, geçen yıl kursa gitmiştim ve oldukça zevkli bir bölümdür.. Ama daha sonra konuştuğum bir kaç kişi iş imkanının fazla olmadığını onun yerine yerel yönetimler vb bölümleri tercih etmemi söylediler. Bildiğiniz her kafadan bir ses gelince doğal olarak kafam allak bullak oldu. Şuan ki denemelerime göre en yüksek puanım ygs3 ve 4 ten geliyor yaklaşık 330-350 puan arası(okul puanı hariç)(farklı programlarla hesaplanmış).. Bir yandan da çalışmaya devam ediyorum.. Sonuç olarak hem zorlanmadan kazanabileceğim hem de geleceği olan bir bölüm önerebilir misiniz?
Not: Şuan için bunu düşünmekle acele mi ediyorum bilemedim ama hala çalışma programımı değiştirip düzenleme fırsatı varken kararımı verip ona göre çalışmak istiyorum..
Şimdiden teşekkürler!!!