- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.670
- Konu Sahibi Cikita Muz
kardeşim tıp okuyorRehberlikçiyle de görüşeceğim sanırım.. Tıbbı aslında hala seviyorum, ama medyadan da görüyorsunuz, kendim de ailemden dolayı biliyorum, doktorları öldürüyorlar, bazılarının hataları dahi yokken dava açanlar var, saygısız davrananlar var vs vs. Annem nöbetteyken 2 günde bir olay oluyor. Babamı tehtid etmiş birisi daha geçen gün, ihtiyacı olmayan bir ilacı inatla yazdırmaya çalışmış. Bazen diyorum ki ben canıma mı susadım, aklımı mı kaçırdım kendimi niye böyle bir ortama atayım. Sonra da diyorum ki etrafımda doktordan nefret eden kişiler çıkacağına, çalışma çevrem doktor olsun.
Ki bu ülkede hiç bir mesleğin güvenliği yok. Savcıyı da öldürdüler. Geçenlerde psikolog darp etmişler. Ama doktorlara yapılan karalama kampanyaları yüzünden çok tereddütteyim
Yorumunuz için teşekkür ederim
farkettiysen hukukçular feci çoğaldı çoğalıyor da
kardeşimin bir hocası anlatmış abd'de demişti sanırım hastahane önlerinde banklarda aavukatlar otururmuş bir sorun mu var hemen koşarlarmış doktoru dava edelim mi diye .Türkiye de yakında ona dönecek diyormuş...ne kadar gerçek olur bilemem ama eğer gerçekleşrse durum kritik...