1munzevi Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2015 52 4 9 Ağustos 2017 Konu Sahibi 1munzevi #1 Paramediğe gitmek istyorum ve ygs 2 den 350 400 puan almam lazım nasıl yapabilirim hangi derslerden kaç net yapmam lazım ?
Paramediğe gitmek istyorum ve ygs 2 den 350 400 puan almam lazım nasıl yapabilirim hangi derslerden kaç net yapmam lazım ?
yvz13 respect yourself..dont love more than God! Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2017 8.106 6.969 9 Ağustos 2017 Konu Sahibi 1munzevi #2 canım çalışacaksın oluru bu gerekirse sosyal hayatından gedakarlık ediceksin ekmek arası yiceksin soru çözerken emek vericeksin biz öyle yaptık
canım çalışacaksın oluru bu gerekirse sosyal hayatından gedakarlık ediceksin ekmek arası yiceksin soru çözerken emek vericeksin biz öyle yaptık
1munzevi Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2015 52 4 9 Ağustos 2017 Konu Sahibi 1munzevi #3 yvz13 .!.: canım çalışacaksın oluru bu gerekirse sosyal hayatından gedakarlık ediceksin ekmek arası yiceksin soru çözerken emek vericeksin biz öyle yaptık Genişletmek için tıkla... Onları yapmam gerektiğini biliyorum hangi derslerden kaç soru yapmam gerekiyo onları sordum
yvz13 .!.: canım çalışacaksın oluru bu gerekirse sosyal hayatından gedakarlık ediceksin ekmek arası yiceksin soru çözerken emek vericeksin biz öyle yaptık Genişletmek için tıkla... Onları yapmam gerektiğini biliyorum hangi derslerden kaç soru yapmam gerekiyo onları sordum
yvz13 respect yourself..dont love more than God! Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2017 8.106 6.969 9 Ağustos 2017 Konu Sahibi 1munzevi #4 1munzevi .!.: Onları yapmam gerektiğini biliyorum hangi derslerden kaç soru yapmam gerekiyo onları sordum Genişletmek için tıkla... tüm derslerden iyi net yapman gerekiyor bir sınav ne kadar kolaysa o kadar işin zor bir soruyu ne kadar az kişi dogru yanıtladıysa o kadar çok puan getirir sen hangi alanda daha başarılıysan ona sistemli yönel ama diğerlerini de ihmal etme
1munzevi .!.: Onları yapmam gerektiğini biliyorum hangi derslerden kaç soru yapmam gerekiyo onları sordum Genişletmek için tıkla... tüm derslerden iyi net yapman gerekiyor bir sınav ne kadar kolaysa o kadar işin zor bir soruyu ne kadar az kişi dogru yanıtladıysa o kadar çok puan getirir sen hangi alanda daha başarılıysan ona sistemli yönel ama diğerlerini de ihmal etme