Canım yaparsın dert etme hiç. Ben dershaneye gitmeden hazırlandığım sene, butik dershanede haftaiçleri 10-11lere kadar haftasonları tüm gün ders aldığım seneden daha iyi net çıkarmıştım. Kendi kendine hem daha iyi vaktini ayarlıyor, hem dershanede millet daha iyi öğreniyor paniğiyle gaza gelip motive oluyorsun. Dershanenin yararı soru çözdürmen, onu da okuldaki hocalarına yaptırabilirsin rahatlıkla. İnan dershane hocalarından daha az kalabalıktır başları.
Ekim'e kadar yetişmek istiyorsan bence önce sözel tarzda derslerin ygs konularını ( kimya ve biyolojide dahil) otur final haftasıymış gibi her derse max. 1 gün ayırarak çalış. Sadece konu anlatımlı kitap bitirmeyi ya da konu özetinden çalışıp her konudan sadece bir test çözmeyi hedefle bu sözel ygs tekrarı yaptığın hafta. Sonra ekim sonuna kadar ygs matematik fizik geometriye ağırlık ver. Ygs matematiği ben kendime küçük bir formül defteri oluşturarak çalışmıştım. Her konunun önce formüllerini yazar, sonra çözemediğim sorularını keser deftere yapıştırır, çözümlerini buldukça not ederdim. Sınava birkaç gün kala sadece o formül defterine göz atmam yeterli oluyordu, bayağı verim almıştım. Buarada matematik fizik kasarken sıkıldığında her molanın sonunda 10-15dk sözel soru bankalarından çöz. Ama onları konu konu bitirmek yerine her konunun 2. Testini, 3. Testini bitirecek şekilde çöz ki marta kadar eski konuları unutma sürekli tekrar yapmış ol. 2 haftada bir de bir tane deneme çözersen hiç sıkıntın olmaz ygsde.