canım öncelikle merhaba,
rehber öğretmen olarak sana tavsiyem şu;
şuan 11.sınıf olduğun için lys konularını işliyorsunuz sen bunları olabildiğinde sağlam şekilde çalışmalısın, çünkü önündeki ilk sınav ygs ve ağırlıklı olarak 9.sınıf müfredatı olsa da lys nin etkisi ona göre fazla ve konuların biraz daha ağır olduğu söylenebilir. dolayısıyla dershanede ve okulda bu konuları işlerken en iyi şekilde öğren ve altyapını güçlendir..sene sonunda 11.sınıf konularında iyi olmalısın:)
ygs için ise, dershanede ygs konularını az çok görürsünüz bu sene, 11. sınıf konularının yanı sıra ygs matematiğini de bitirmek hedefin olsun..bu seneye çok işe yarayacak..
meslek konusuna gelince..eczacılık ve mimarlık birbirinden çok farklı hangisini yaparken daha mutlu olacaksın karakterine hangisi daha yakın geliyor onu düşünüp karar vermelisin, mimarlığı daha çok istiyorum ama fizik dersinde kötüyüm eczacılık olsun dersen hata yaparsın çünkü mf-3 te iyi bir puan için fiziği de yanına koyman şart zaten. bundan dolayı yapamıyorum diyip kaçma sakın bu sene eksik olduğun derslerin üzerine git.. 11. sınıfı iyi değerlendirip seneye sağlam adımlarla başlamak seni elinde:) ve şu var ki iyi bir puan elde edebilmek için bu seneden itibaren planlı çalışmaya başlamalısın, her gün mutlaka test çözmeye gayret göster..
başarılar diliyorum