bende tekrar hazırlanıyorum ama dershaneye gitmiyorum fem dergileri aldım ordan konu çalışıp test çözüyorum :)
:) internettede yararlan tatlım ben öyle yapıyorum çoğu zaman ee nerelerdesn konu olarakkk
daha çok başlardayım mat 1 de rasyonel sayılara başlayacağım bugün sen nerelerdesin ?
:) internettede yararlan tatlım ben öyle yapıyorum çoğu zaman ee nerelerdesn konu olarakkk
daha çok başlardayım mat 1 de rasyonel sayılara başlayacağım bugün sen nerelerdesin ?
Merhaba kızlar ben de mezunum, hatta 3. Defa giriyorum
Üniversite okudum ve okulumu bıraktım sevmediğimden şimdi tekrar hazırlanıyorum dersaneye gidiyorum malum ilk hafta bitti, poliyana sanırım sen dersaneye gidiyorsun, hangi dersane ve dersanede 1 haftada ne kadar ilerlediniz derslerde hangi konulardasınız, bunu da paylaşırsak zaman zaman çok iyi olur :)
Herkese başarılar :)
temel kavramladasın yani tatlım güzel ama biraz hızlandır tatlım ben temel kavramları sayı basamaklarını taban aritmetiğini bitirdim
geometriden üçgende açılar tatlımmm :)
hımm umarım bu yıl olur tatlım istediğin yer :) ben feme gidiyorum tatlım sen
şuan matemetikten obeb okeke kadar geldik geometriden üçgende açılar bitti sözeller zati umrumdadeğil ama bu aralar biraz aksattığımdan ödevlerle boğuşuyorum :) sizin dersane ne yaptı tatlım :)
biliyorum hızlandırmam lazım program da yaptım ygs kasım sonu biter büyük ihtimalle :)
Kızlar selamBende femdeyim ama siz baya ilerlemişsiniz biz daha temel kavramlardayız
biliyorum hızlandırmam lazım program da yaptım ygs kasım sonu biter büyük ihtimalle :)
Ben de femdeyim canım ama sayısalım mat ve geodan aynı yerdeyiz:)
Kızlar selamBende femdeyim ama siz baya ilerlemişsiniz biz daha temel kavramlardayız
bunun yanında mat 2 de çalış ama ygs den sonraya bırakma birikir bizim şimdi mat 1 den belli konular bitince mat 2 den dee işlicez tatlımmm ona göre mat 2 yede çalış
bende bu yıl tekrar hazırlanıyorum dershaneye gitmiyorum türkçeden tarihten hangi konulardasınız merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?