• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YGS-LYS mezunlar olarak birbirimize destek olalım kızlar :)

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
bu sene malum çok çalışmamız lazım kızlar :)
eee malum dersanelerde açıldı :1:günlük tekrarlardı soru çözümleriydi derken zaman geçip gidiyor önemli olanda zamanı iyi kullanabilmekte evet kızlar :
çalışma yöntemlerimizi
günlük soru çözümlerimizi
konuu tekrarlarımızı paylaşalım kızlar birbiimize destek olalım :)

evet saabah ssaat 9 da mesayi başladı iyiki geçen seneki gibi yoğun değiliz yani haftanın dört günü dört saat gerisi bize ait :)
uyku probemini bir halletsem gerisi kolay olucak daha konu tekrarı bile yapamadım gecenin yarısına kadar çalışmam lazım birdeşu geometri hocası değişse keşke....

bende tekrar hazırlanıyorum ama dershaneye gitmiyorum fem dergileri aldım ordan konu çalışıp test çözüyorum :)

daha çok başlardayım mat 1 de rasyonel sayılara başlayacağım bugün sen nerelerdesin ?

:) internettede yararlan tatlım ben öyle yapıyorum çoğu zaman ee nerelerdesn konu olarakkk

Merhaba kızlar ben de mezunum, hatta 3. Defa giriyorum :9:
Üniversite okudum ve okulumu bıraktım sevmediğimden şimdi tekrar hazırlanıyorum dersaneye gidiyorum malum ilk hafta bitti, poliyana sanırım sen dersaneye gidiyorsun, hangi dersane ve dersanede 1 haftada ne kadar ilerlediniz derslerde hangi konulardasınız, bunu da paylaşırsak zaman zaman çok iyi olur :)

Herkese başarılar :)

daha çok başlardayım mat 1 de rasyonel sayılara başlayacağım bugün sen nerelerdesin ?

temel kavramladasın yani tatlım güzel ama biraz hızlandır tatlım ben temel kavramları sayı basamaklarını taban aritmetiğini bitirdim
geometriden üçgende açılar tatlımmm :)

Merhaba kızlar ben de mezunum, hatta 3. Defa giriyorum :9:
Üniversite okudum ve okulumu bıraktım sevmediğimden şimdi tekrar hazırlanıyorum dersaneye gidiyorum malum ilk hafta bitti, poliyana sanırım sen dersaneye gidiyorsun, hangi dersane ve dersanede 1 haftada ne kadar ilerlediniz derslerde hangi konulardasınız, bunu da paylaşırsak zaman zaman çok iyi olur :)

Herkese başarılar :)

hımm umarım bu yıl olur tatlım istediğin yer :) ben feme gidiyorum tatlım sen :1:
şuan matemetikten obeb okeke kadar geldik geometriden üçgende açılar bitti sözeller zati umrumdadeğil ama bu aralar biraz aksattığımdan ödevlerle boğuşuyorum :) sizin dersane ne yaptı tatlım :)

temel kavramladasın yani tatlım güzel ama biraz hızlandır tatlım ben temel kavramları sayı basamaklarını taban aritmetiğini bitirdim
geometriden üçgende açılar tatlımmm :)

biliyorum hızlandırmam lazım program da yaptım ygs kasım sonu biter büyük ihtimalle :)

hımm umarım bu yıl olur tatlım istediğin yer :) ben feme gidiyorum tatlım sen :1:
şuan matemetikten obeb okeke kadar geldik geometriden üçgende açılar bitti sözeller zati umrumdadeğil ama bu aralar biraz aksattığımdan ödevlerle boğuşuyorum :) sizin dersane ne yaptı tatlım :)

Ben de femdeyim canım ama sayısalım mat ve geodan aynı yerdeyiz:)

biliyorum hızlandırmam lazım program da yaptım ygs kasım sonu biter büyük ihtimalle :)

Ben dershaneye gidiyorum ve bizde yeni bitirdik temel kavramları sayı basamaklarına geçicez haftada 4-5 saat mata zaman ayırabilirsen çok rahat yetişir :61:

Kızlar selam :3: Bende femdeyim ama siz baya ilerlemişsiniz biz daha temel kavramlardayız :1:

bunun yanında mat 2 de çalış ama ygs den sonraya bırakma birikir bizim şimdi mat 1 den belli konular bitince mat 2 den dee işlicez tatlımmm ona göre mat 2 yede çalış :1::1:

Back