• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ygs/Lys konuları

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.958
3.742
333
Kızlar herkese merhaba ben seneye sınavlara girmek istiyorum Allah'ın izniyle açıktan okuyorum zaten derdim şu ki hangi konudan başlıyım bilmedim bende kardeşimden kalan bi sürü kitap var ama tam olarak Nasıl bi yol izlesem varsa öğretmen yada bilen arkadaşlar fikri verin lütfen

Kızlar herkese merhaba ben seneye sınavlara girmek istiyorum Allah'ın izniyle açıktan okuyorum zaten derdim şu ki hangi konudan başlıyım bilmedim bende kardeşimden kalan bi sürü kitap var ama tam olarak Nasıl bi yol izlesem varsa öğretmen yada bilen arkadaşlar fikri verin lütfen

Zaten konular mufredata gore sirasiyla ilerliyor. Guncel test ve konu kitaplari alirsan ordan sirasiyla gidip calisabilirsin. Internetten de bol bol video izlemeni oneririm.
Simdiden basarilar

zaten uygun sıraya göre ilerliyor önce ygs yi bitir matematik için hocalara geldik var tavsiye ederim fizik de umut öncül vs bunların anlatımı iyi sonra lys ye başlarsın unutma önemli olan lys ygsyi çok kasma:)

Back
X