• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ygs- Lys için tavsiye edeceğiniz kitaplar siteler??!!!

GokceWhitfield

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
35
0
36
İstanbul
kızlar öss için çalıştığnız çözdüğnüz ve beğendğniz yayınevlerini hangi ders olduğnu veya hangi sitelerden ders calıstığnızı burada paylaşın dershaneye gitmeyenlere de faydalı bi konu olsun ama sohbet amaclı değil bilgilendirme amaclı kısa ve öz olsun lütfenn :))

güvender yayınları körfez ve fem yayınları al ama güvenderi muhakkak al çünkü soruları çok iyi son 45 yılın a yayıncılık diye bi yayın var o da öss de çıkmış bütün soruları veriyor yardımcı olacagını umuyorum. :nazar:

en kalitelisi Celal Aydın yayınlarıdır,açık ara farkla.İstisnasız her derste çok iyidir.Biyolojide Esen ve Palme yayınları da iyidir.

çok teşekkür ederimm:16: ben de begendigim yayınları yazayım baska arkadaşlara da faydalı olsun.. güvenderin matematik lys ygs seti çok iyi 2 tane dvd veriyo konu anlatımı ve soru çözümleri var içinde. altın anahtar yayınevinin edebiyat dil anlatım ygs lys konu anlatımlı kitabı var oldukça kalın o da gerçekten çok iyi o kitabı bitirerek sınavda fulleyebilirsiniz.bi de aynı yayınevinin soru bankası çok iyi.finalin ygs tarihi çok iyi kısa öz herşeyi anlatmış. şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Back