- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
- Konu Sahibi diet killer
Merhaba kızlar,
Ben aslında ilk üniversitemden yeni mezun oldum. Fakat hayalimdeki mesleği yapmak için tekrar üniversite sınavına hazırlanmaya karar verdim. Bugüne kadar ne doğru düzgün bir konu çalışması yaptım, ne de doğru düzgün soru çözdüm. Yarından itibaren çalışmaya başlıyorum.
TM-3'den 370 puan yapmak 1. hedefim, TM-3'den 405 puan yapmak ise 2. hedefim. Bunun için Kasım, Aralık, Ocak ayları boyunca;
* Hafta içi günde 8 - 10 saat ders çalışılacak! (Hafta sonu sevgilimle vakit geçirip stres atmayı tercih edeceğim)
* YGS matematik ve geometri konuları bitirilecek!
* 2 matematik - 2 geometri soru bankası çözülecek!
Şubat ayında;
* Hafta içi günde 8 - 10 saat ders çalışılacak!
* YGS Sosyal konuları bitirilecek!
* 2 soru bankası çözülecek!
Mart ayında;
* Hafta içi günde 8 - 10 saat ders çalışılacak!Ben aslında ilk üniversitemden yeni mezun oldum. Fakat hayalimdeki mesleği yapmak için tekrar üniversite sınavına hazırlanmaya karar verdim. Bugüne kadar ne doğru düzgün bir konu çalışması yaptım, ne de doğru düzgün soru çözdüm. Yarından itibaren çalışmaya başlıyorum.
TM-3'den 370 puan yapmak 1. hedefim, TM-3'den 405 puan yapmak ise 2. hedefim. Bunun için Kasım, Aralık, Ocak ayları boyunca;
* Hafta içi günde 8 - 10 saat ders çalışılacak! (Hafta sonu sevgilimle vakit geçirip stres atmayı tercih edeceğim)
* YGS matematik ve geometri konuları bitirilecek!
* 2 matematik - 2 geometri soru bankası çözülecek!
Şubat ayında;
* Hafta içi günde 8 - 10 saat ders çalışılacak!
* YGS Sosyal konuları bitirilecek!
* 2 soru bankası çözülecek!
Mart ayında;
* YGS Türkçe konuları bitirilecek!
* 1 soru bankası çözülecek!
Bu topicte kampa giren her üyenin hedefleri, ders programı ve gidişatı kayıt altına alınacak. Gün gün neler yaptığımızı paylaşıp birbirimizi kontrol edeceğiz. Soru çözümleri, konu özetleri vb. faydalı paylaşımlarla dayanışma içinde olacağız.