• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YGS, LYS dert de .. '' Hafta içi olmak '' ayrı bir dert diyenler burada toplanalım..

her hafta içi öğrencisinin ortak sorunu çalışma şekli sanırım buna bi çözüm bulmamız gerek:18:aslında hoca bana bi program yaptı ama ben pek uymadım artık uymasam başlasam iyi olcak sanırım...

ben paylaşıyım canım birilerinin işine yarar belki.biraz ağır gelebilir.şimdi ben 3 gün dersaneye gidiyorum 4 gün evdeyim.dersane olduğu günler 300 evde olduğum günler 500 soru.mf3ten hazırlandığm için biyoloji çok önemli olduğu için hergün mutlaka biyoloji çalışıyorum.hafta sonları tarih ve coğrafya çalışıyorum ocak ayından itibaren haftada iki deneme.genel olarak böyle canım işine yarar umarım...

ben paylaşıyım canım birilerinin işine yarar belki.biraz ağır gelebilir.şimdi ben 3 gün dersaneye gidiyorum 4 gün evdeyim.dersane olduğu günler 300 evde olduğum günler 500 soru.mf3ten hazırlandığm için biyoloji çok önemli olduğu için hergün mutlaka biyoloji çalışıyorum.hafta sonları tarih ve coğrafya çalışıyorum ocak ayından itibaren haftada iki deneme.genel olarak böyle canım işine yarar umarım...

gayet güzel çalışıyormuş ..
ben de böyle çalışsam istediğim yer olur sanırım da konu eksiğim çok olduğu için onları halletmek zaman alıyor. konu + soru ...
haftada 1 denemeye başladım ben artık da konu eksiik konu vaar :50:
yeni gördüm ayrıca k bakma canım..

ee millet nasıl gidiyor .. sıkıntı stres mutluluk hayaller .. :10:

arkadalslar bende hafta içiyim geçensene dershaneye gitmedim.eşit ağırlık çıkışlıyım ama sözelden hazırlanıyorum hedefedim Gaztecilik..Ama okadar boş zamanım olmasına ragmen çok yoruluyorum eve gelince uyku tutuyor dershendede iyi yer etmio kafama o yüzden dershede çalşmayı sevmiyorumVe bu ezber olayı beni çok yordu daha şimdiden.Gerçekten pes edesim geliyor.Beynim kaldırmıyor bazen.Ygs güzel fakat mat1 de problemi var.. onu halletmem lazım.Ayrıca hiç sosyoloji pskolji ve mantık görmedim daha busene görüyorum ve ezber beni ççok yoruyor.Ve çabuk unutuyorum...hiç dinç bi yapım yok çok çbuk yoruluyorum...Ve soru çözümne değil konu çalışmaya yöneliyorum daha ççok..Napcam bilmiyorum.... :( Şuan umutsuzluğum üstümde..Busene nasıl geçecek bilmiyorum deli olcam

arkadalslar bende hafta içiyim geçensene dershaneye gitmedim.eşit ağırlık çıkışlıyım ama sözelden hazırlanıyorum hedefedim Gaztecilik..Ama okadar boş zamanım olmasına ragmen çok yoruluyorum eve gelince uyku tutuyor dershendede iyi yer etmio kafama o yüzden dershede çalşmayı sevmiyorumVe bu ezber olayı beni çok yordu daha şimdiden.Gerçekten pes edesim geliyor.Beynim kaldırmıyor bazen.Ygs güzel fakat mat1 de problemi var.. onu halletmem lazım.Ayrıca hiç sosyoloji pskolji ve mantık görmedim daha busene görüyorum ve ezber beni ççok yoruyor.Ve çabuk unutuyorum...hiç dinç bi yapım yok çok çbuk yoruluyorum...Ve soru çözümne değil konu çalışmaya yöneliyorum daha ççok..Napcam bilmiyorum.... :( Şuan umutsuzluğum üstümde..Busene nasıl geçecek bilmiyorum deli olcam

gerçekten kazanmak istiyosan dayancaksın yatarak kazanılmıyor malesef herkes sıkıntı çekiyo kim isterki sabahın altısında kalkıp o soğukta dersane yoluna düşmeyi sonuçta bir yıl çabalıycaz istediğimiz yerlere gelebilmek için emeksiz yemek olmuyo bu dönem çok önemli bırakan bu ayda bırakıyo sakın bırakma dayan ne kaldıki şurda :)

haklısınn 3 ay kaldıı.... su ygs bi geçsin gerisi su gibi zaten.İnşallah buraya güzel puanlarımızda yazmak nasip olur......Çalıışmaktan baska çare yok

merhaba kızlar bısey sorucam ben meslek cıkıslı olacagım:5:
sımdı ygs ıcın nelere daha cok calısmam lazım hıc bı fıkrım yok calısma acısından...

merhaba kızlar bısey sorucam ben meslek cıkıslı olacagım:5:
sımdı ygs ıcın nelere daha cok calısmam lazım hıc bı fıkrım yok calısma acısından...

Meslek lisesi de olsanız bölümünüz belldir
Sayısalsanız mat vee fen ağırlıklı
Eşit ağırlıksanız türkçe ve mat ağırlıklı
Sözelseniz türkçe ve sosyal ağırlıklı çalışın

Muhasebe ve fınansman okuyorum sayılsal oluyor ama benım sozelım daha ıyı aslında:17::
ygs de nasıl calısmam lazım ne yapmam lazım hıc bılmıyorum:50:
sımdı benım mat. ve fen daha cok calısmam lazım :30:

Meraba kızlar ..
bu sene benim 2. senem ..
Ve geçen seneden daha stresliyim .. aile baskısı çevre baskısı vs derken ..
Hafta içi olmak bi ayrı dertmiş...

Öğleden sonra tüm gün bize kalıyor.. onun ders çalışmama ezikliğini duyuyorum hep .. bu ara üzerimde birşey var ..
ders bile çalışamıyorum ..

Benimle aynı dertten muzdarip olanlar varsa içimizden geçenleri bu topikte paylaşalım...

canım bende haftaiçiyim ve aynen senin gibiyim bende. hele bu aralar iyice azıttım hiç çalışmıyorum paso tv izliyorum napıcaz bilmiyorm 3 ay kaldı suratımı sivilceler bastı valla herkes sana son şansın diye bakıyor ve insan ister istemez kendini kötü hissediyor. bizi gaza getirecek birşeyler lazım ama neeee :D

Back